Pa to ti kazem, nema. Zato svi mozemo kolektivno da lupamo. Da ima, diskusija bi bila lepsa. Ali i ovako je zabavno, da se niko ne uvredi, svi pricaju sta misle. 

Ja sam uspeo zato sto sam ja takav kakav sam i nasao i takvu zenu, znaci x2, trudili se cimali se, selili se, oboje zavrsili fakultete. A to sto sam ja uradio su prevelika zivotna cimanja, ja sam ziveo u 5+ gradova u Srbiji, to je 5+ novih pocetaka, promenio 5+ poslova, ja ne smatram sebe za obican primer. Da smatram sebe obicnim, ostao bih u selu i kukao na otkupnu cenu kupine. Ovako sam ovde pod klimom dok je 40 stepeni, a i dalje kukam na otkupnu cenu kupine. Tako da bih sebe izuzeo iz te price moze da se stekne, moze, ali ako si lud kao ja i da te podrsava jos neko. Ali ne smatram da to sto sam ja uradio za normalno i da to svako treba da radi. Ja nisam preduzetnik, nemam zeludac za to, jer sam svoj zeludac trosio previse dok sam stigao ovde gde jesam sada. Ako neko posle mene zeli, neka ide na vise, meni je ovo sada dovoljno. Mana mi je sto sam posteni seljak i ne volim da lazem, a jos vise ne volim kad drugi lazu mene