Nije bas tako. Nemam nista protiv toga da neko stekne 5 stanova i da kupi jos 5 na Vracaru. Ovde cu se ograditi da ono sto pisem nadalje ne kazem o tebi licno, nego o grupi ljudi.
Ono sto nije u redu je da odredjena grupa ljudi nazivaju ljude koji se zale na cene rasipnicima i nesposobnima i da zbog toga ne mogu da kupe stan. Takodje predlazes Jakovo gde je sve nelegalno. Da li posmatras svoj predlog iz ugla primaoca informacije? Pa nismo mi sisali vesla. Pritom kuca koja nije legalizovana ne moze da se kupi na kredit.
Nije problem u tome da nekog savetujes da kupi Opela, ali je problem nedostatak pravilne komunikacije gde ti odredjena grupa ljudi predstavlja i romantizuje Opela kao nesto sto je ekstra i sto neko treba da budemo zadovoljan sto uopste moze da ga kupi i da ne kuka.
Niste iskreni, nego licemerni. Iskren covek bi rekao, ja imam 5 stanova na ekstra lokacijama, slazem se, jeste skupo, ne moze mnogo ljudi da priusti, nije normalno stanje. I to je meni potpuno okej odgovor. Umesto toga, ti i tebi slicni forsirate pricu gde bukvalno pravite ludim sve sagovornike, ubedjujete ih da je problem u njima, a ne u sistemu, klasicna tehnika vec vidjena. To je ono sto je licemerno.