Ako iskrsne kritican problem i platforma ne radi ili pare ne cirkulisu naravno da se mora resiti makar bila i Nedelja ali to je bas bas retko kada je sistem dobro testiran.
Kod mene se vodi politika da se veliki deploymenti zato rade Ponedeljkom ujutru, i tu nema ocekivanja rada za vikend jer ce se velika vecina problema ispoljiti u 5 radnih dana ako ih ima.
Ili samo cene svoje vreme pa ne zele da ih firma eksploatise. Ja imam toleranciju na manja cimanja ali bih itekako primetio da mi firma oduzima 5-10h mesecno.
Ne bih se ja dugo zadrzavao ako mi firma van mog radnog vremena na to jos uzima 10h sati mesecno a nisam lepo kompenzovan ili se ne reflektuje odmah na sledecem razgovoru o povisici to sto sam se cimao van radnog vremena.
Pa ako je to sitnicarenje OK, neka sam sitnicar
Pa dobro, ako startuje sa visokom platom to je OK ocekivanje. Zato sam i lepo ceo moj argment sveo pod:
"Ako su radnici dobro kompenzovani"
Ali da sad zaposlis juniora za 900 EUR i da ga cimas za dokumentaciju van njegovog vremena to je po meni itekako bzvz i to pokazuje da ti nisi profesionalan.
A ti opet polazis od sebe i svog vidjenja, ima poslodavaca koji ce da te zovu i za gluposti a radis za 1000 EUR fazon.
Profesionalnost ide u oba smera, i odgovornost radnika ali i menadzment i odgovornost ljudi na visim pozicijama.
Dosta cesce doduse ljudi sa visih pozicija pokusavaju da svale odgovornost na ove na nizim.