chiki
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.11.2015.
- Pohvaljen
- 3.057
Hvala ti do neba @kolombaja . Ne mogu da prestanem da se smejem 
Stanovi su kao voda. Isti stan negde vredi 10x vise, kao i voda. U marketu 60, na trafici 120, na aerodromu 500. Tako i ove gaće, zavisi gde se nose. Ako su okacene u Surdulici, nemaju istu vrednost kao na Vracaru.![]()
Unikatan salonski stan u Hilandarskoj ulici - Brick Pro
Prodajemo unikatan salonski stan u Hilandarskoj ulici.Stan se nalazi na prestiznoj lokaciji u strogom centru grada , retko na trzistu sa povoljnom cenom , moguce odvajanje u 2 stambene jedinece , 3 mokra cvora , balkon i prelepa terasa , nalazi se na prvom spratu u zgradi sa liftom , postoji...brickpro.com
130 kvadrata, cena 2769e po kvadratu.
Doduše ovaj nije kao tvoj, unikatan je, sa sve razapetim gaćama i bojlerom iz doba kraljevine.
Otprilike ovo. Samo treba biti realan sa svojom kupovinom. Ne može da se želi 2-3 klase iznad trenutnog stanja.Ma nema cekanja, to su lazne price. Svi koji su cekali da padnu cene su ostali podstanari.
Nemas stan, imas 20% za ucesce, kupujes stan. Nemas stan, imas 15% za ucesce, digni kes kredit jos 5%, kupi stan. Prica je jednostavna. Sve ostalo, cekanja da pukne balon i da ce nesto magicno da te spasi, nece. Kupujes kad mozes da kupis.
Čim krene korporativno proseravanje oko tim bildinga vreme je da se osveži CVTeam building nije opciona stvar, to je obaveza kao radni dan! Ne znam kako to ljudi ne shvataju. Niko ne zameri sto nisi bio, ali zapamte da nisi bio!
Što? Mi imamo svake godine odlazak na nekoliko dana u neku svetsku metropolu, kao team building.Čim krene korporativno proseravanje oko tim bildinga vreme je da se osveži CV
Osim onih koji imaju malo dete ili bolesne roditelje ili neku privatnu aktivnost u tom trenutku koji bi morali da propuste.Što? Mi imamo svake godine odlazak na nekoliko dana u neku svetsku metropolu, kao team building.
Kod nas je team building u radno vreme ali se radi. U smislu, ustanes, doruckujes onda imamo razna predavanja, workshops i slicno. Tek u kasno poslepodne bude neka aktivnost, pa onda neko "slobodno vreme" za bazen spa, timska večera I u krevet. Sve je organizovano tako da nemas kad da se opijaš ili blejiš. Makar je ishrana gala, mozes naruciti sve sto zelis- ne dele bonove za hranu kao kod @G.I.Joe u Holandiji.Meni tim bilding ima smisla ako je u radno vreme, ili radnim danima ako je visednevna aktivnost. Vikende cuvam za porodicu.
Prosle godine je bio cetvrtak-petak, i to mi je skroz ok.
Holanđani vode brigu da se ne prejedemo i ne napijemoKod nas je team building u radno vreme ali se radi. U smislu, ustanes, doruckujes onda imamo razna predavanja, workshops i slicno. Tek u kasno poslepodne bude neka aktivnost, pa onda neko "slobodno vreme" za bazen spa, timska večera I u krevet. Sve je organizovano tako da nemas kad da se opijaš ili blejiš. Makar je ishrana gala, mozes naruciti sve sto zelis- ne dele bonove za hranu kao kod @G.I.Joe u Holandiji.
Iskren da ti budem, zabole me vise i za to. Sto se tehnickog dela tice, uvek sam spreman za krizu i preletanje, ali u startup necu vise, ne zelim vise da radim kao lud, ne vidim poentu. U stan treba da se uselim, posle toga me jos vise zabole nego sad. Napravio sam kvantni skok, moj deda nije imao sta da jede, ja sam isao na egzoticne destinacije i kupio stan. Sto se mene tice posao je zavrsen. Vise mi trenutno odgovaraju korporativna proseravanja, mirni i neradni vikendi i bez prekovremenog rada.Čim krene korporativno proseravanje oko tim bildinga vreme je da se osveži CV
Vidi dosta ljudi se poženili na tim radnim akcijama hahaNišta bez radne akcije
Kod nas je team building u radno vreme ali se radi. U smislu, ustanes, doruckujes onda imamo razna predavanja, workshops i slicno. Tek u kasno poslepodne bude neka aktivnost, pa onda neko "slobodno vreme" za bazen spa, timska večera I u krevet. Sve je organizovano tako da nemas kad da se opijaš ili blejiš. Makar je ishrana gala, mozes naruciti sve sto zelis- ne dele bonove za hranu kao kod @G.I.Joe u Holandiji.
Ovo je već super, dok nije pritisak da se baš tamo ode, ali to nije baš uobičajeno.Horor. Mi iznajmimo kuću/stan na moru i planini na po nekoliko meseci. Ovi mladi, momci i devojke, se iskombinuju pa odu na zajedničko letovanje ili zimovanje. Nema boljeg team buildinga. Porodični ljudi odu porodično. Mnogo bolji benefit of besmislenih fit passova i sličnih gluposti.
Da, i dalje se lako nalazi zakupac, pogotovo za lepo nameštene stanove sa garažnim mestom. Cene su uglavnom u rangu 20–25 €/m², zavisno od zgrade, sprata i pogleda. Manji stanovi (40–60 m²) idu brže, dok veći umeju da čekaju.Kakva su iskustva sa rentiranjem u BNV, da li se tu i dalje brzo i lako nadje zakupac? Koliko se kreću cene? 20-30eur/m2?
I vidim da dosta njih renta i na stan na dan, ne znam koliko oni bolje prolaze?
Ima neko insajderske informacije
20 eur m2 je super prinos za jeftine zgrade (ispod 4k eur po m2), 25 eur po m2 je nedovoljno za luksuzne zgrade (preko 6k po m2)Da, i dalje se lako nalazi zakupac, pogotovo za lepo nameštene stanove sa garažnim mestom. Cene su uglavnom u rangu 20–25 €/m², zavisno od zgrade, sprata i pogleda. Manji stanovi (40–60 m²) idu brže, dok veći umeju da čekaju.
Stan na dan u BNV može da donese više po kvadratu, ali zahteva angažman i troškove održavanja (čišćenje, prijava gostiju, platforme i sl.). Većina koji su probali na kratkoročno, ako nemaju agenciju koja sve vodi, brzo se vrate na klasičan zakup jer je lakši i stabilniji.
U suštini, potražnja postoji, ali više nije ludnica kao pre dve godine.