Šta je novo?

Cene nekretnina

Sta je tu tolika katastrofa?

Svuda okolo imas i da prosetas, sednes, popijes, pojedes, cak i Maxi i dezurnu apoteku 00-24. Ne vidim sta pumpa tu toliko oduzima. A i u tim barakama ima sasvim solidan kineski restoran :)

meni je pumpa smetala iz dva razloga, ali mozda totalno radnom
smrdelo mi je kad god prolazim tuda (idem u ono smrdljivu zgradu jednom mesecno)
i nekako mi buka od paljenja automobila :D

mislim bili bi mnogo bolje da nema pumpe.
drugi problem je izlaz iz garaze kod suda, tu se parkira ko gde stigne, murija isto, ne ***u zivu silu
ne znam kakve je buka od ulice spreda od kafica dole. ali znam da u smrdljivoj preko puta zna da bude svirka u onom kaficu, onako jaka buka u petak uvece. to me brinulo najvise

Najbolja lokacija na NBG je Hotel Jugoslavija.
Diskutabilno, za porodicu definitivno nije, za nekog mladog preduzetnika / direktora i ljude bez dece koji vole da sedaju u kola mozda.

Za sve moras da prelazis bulevar i palis kola, to za decu itekako nije pogodno kada pogledas u odnosu na druge blokove gde ne prelazis jedan od najprometnijih bulevara gde se ljudi zalecu nonstop kolima uvece.

Blok 26 i blokovi naspram hotela Jugoslavije su po meni bolji nego sama pozicija bivseg hotela (ili Danube Riverside kako god).

meni je pumpa smetala iz dva razloga, ali mozda totalno radnom
smrdelo mi je kad god prolazim tuda (idem u ono smrdljivu zgradu jednom mesecno)
i nekako mi buka od paljenja automobila :D

mislim bili bi mnogo bolje da nema pumpe.
drugi problem je izlaz iz garaze kod suda, tu se parkira ko gde stigne, murija isto, ne ***u zivu silu
ne znam kakve je buka od ulice spreda od kafica dole. ali znam da u smrdljivoj preko puta zna da bude svirka u onom kaficu, onako jaka buka u petak uvece. to me brinulo najvise

takodje, ono za sta sam se najvise istrazivao, od zeninog kolege.
ako imas nestasnu decu iznad, zaj**** je.
takodje on mi se zalio na neku masinu koju komsiju ima iznad, ne zna da li je za susenje vesa ili sudova, iznad dnevne, dosta mu je to cudno.
neki 5. sprat fazon...
jbg svuda ces nadjes negda manu... sto kazu

od biraca nema ____

Nije jedina, imas gramsijevu:

Meni je iskreno onaj penthaus sto je @Filip 01 okacio u Novom Sadu fantazija... 6 metara visina plafon, mozes da ga napravis kao u americi kao dupleks uvuceni sa galerijom a da ne stetis osecaj u dnevnom boravku, to vec nudi nesto drugacije od normalne gradnje
Bio je konkurs za dizajn rešenja za taj eskluzivni dupleks. Evo pobedničkog, ima i za 2. mesto i 3. mesto.

Ozbiljno pitam, ako te ne mrzi ukrtako navedi bar par najskupljih stavki. I koliko god da je opremanje koštalo, niko normalan neće te pare od opremanja da ti da u potpunosti, jer su ukusi različiti.
kupatila medijapan, unutrašnja vrata medijapan, ogromni plakari medijapan, verovatno kvarcni sto u trpezariji, za tepihe je teško reći jer mogu biti jefini iz galerije podova a mogu biti i iz Eichholtz, za garnituru i fotelje je takođe teško reći jer zavisi da li je neka dizajnerska ili regularnija. kao što su kolege još rekle, kuhinja se ne vidi, ali ako je i ona od medijapana u kombinaciji sa kvarcnom pločom, cifra je dosta visoka...nedostaju detalji, to je očigledno da ovaj stan puca na sve strane.

kupatila medijapan, unutrašnja vrata medijapan, ogromni plakari medijapan, verovatno kvarcni sto u trpezariji, za tepihe je teško reći jer mogu biti jefini iz galerije podova a mogu biti i iz Eichholtz, za garnituru i fotelje je takođe teško reći jer zavisi da li je neka dizajnerska ili regularnija. kao što su kolege još rekle, kuhinja se ne vidi, ali ako je i ona od medijapana u kombinaciji sa kvarcnom pločom, cifra je dosta visoka...nedostaju detalji, to je očigledno da ovaj stan puca na sve strane.
Ali vrada od medijapana bi trebalo da se dobijaju.
Kažem da je odlična novogradnja, pa onda nije ni potrebno ne znam kakvo sredjivanje.

Je l' si ti pogledao neki stan u novogradnji kako izgleda kad se kupuje? Misliš da novogradnja dolazi bez sobnih vrata i opremljenog kupatila?

Ali nije ni važno, poenta je da što se većine kupaca tiče vlasnik može sve iz stana da nosi, jer to što je on platio sto 5k evra ne znači da bi kupac stana kupio isti taj sto i njemu to ne vredi toliko. Jedino šta može da se uračuna je kujinja i ugradni plakari (ako već nisu bili u stanu izvorno) i to ne po punoj ceni, naravno.

mesara blizu je super kad god ti dolaze gosti cas narucis
meni ne dolaze gosti da jedu suši 😀
Ne nuzno sushi, ali obzirom da je u dansnje vreme bar 30% populacije mladje od 40 godina veganci/vegetarijanci, nije bas ni da uvek mozes da izneses samo meso. Treba iskazati postovanje prema gostima i njihovim dijetarnim izborima.

Je l' si ti pogledao neki stan u novogradnji kako izgleda kad se kupuje? Misliš da novogradnja dolazi bez sobnih vrata i opremljenog kupatila?

Ali nije ni važno, poenta je da što se većine kupaca tiče vlasnik može sve iz stana da nosi, jer to što je on platio sto 5k evra ne znači da bi kupac stana kupio isti taj sto i njemu to ne vredi toliko. Jedino šta može da se uračuna je kujinja i ugradni plakari (ako već nisu bili u stanu izvorno) i to ne po punoj ceni, naravno.
Nemojmo preterivati, taj stan u tom objektu definiticno vredi 5k eur po m2, to uopste nije za raspravu. 6k usled navodnog "opremanja" (gde ne vidim sta je sustinski unapredjeno u odnosu na standarnu novogradnju) je stretch.

У реду је, ако су баш вегуни, увек може нека јагњетина...

Na primer uzorak ljudi koji me dolaze kuci u goste?
Pa nije tvoj krug ljudi reprezantitivan sa celim BGom.

Ja poznajem 1 osobu samo koja je vegan/vegeterijanac od mladjih ljudi, svi ostlai krkamo meso.
Kod mene kilo mesa potraje 2 dana u vrh glave jbg (i to za nas dvoje), navikao sam da se za svaki obrok nesto od mesa jede i meni bi dobra mesara u okviru bloka bio pun pogodak.

živim na nbg u novogradnji, tako da znam tačno kako izgleda stan kad se dobije u novogradnji :D
kupatilo dobiješ klot - wc šolja, kabina, lavabo, sušač i bojler. na tome se sve završava. sve ostalo da bi imao u kupatilu moraš da praviš po meri i da plaćaš. sobna vrata dobijaš naravno, ali ni jedna novogradnja ne ugrađuje krem medijapan.

Auu koja projekcija. Meni u goste dolaze ljudi koji ti se odvale od smeha kad kažeš da nećeš mesa (i pive), te se da zaključiti da 99% nisu vegani.
Koja priča.
Znas kako meni baba kaze kada dodjem kod nje pa izvadi rakiju: pijemo po 2 casice jer si sa 2 noge dosao.
Zamisli da joj kazem da sam postao vegan, slogirala bi se.

Vrh