Šta je novo?

Cene nekretnina

Bolje ovo uz pregovore tipa 15%-20% dole cena:

Sta mislite?

Bolje ovo uz pregovore tipa 15%-20% dole cena:

Sta mislite?
Ne bih birao ni ovaj od 90, a ni kucu sa 3 stana. Prvo jer je malo 90kv za tu cenu, a ovo drugo, ko jos zeli kucu sa 3 stana, to znaci da ce da ti se uvali familija, a uvek je bolje da muz i zena budu sami. Ovakva nekretnina bi mi donela samo probleme 😀
Bolje ogroman stan od 150-200 kvadrata nego kuca od 600.

Agencijska provizija uključuje prezentaciju nekretnine i njenog pravnog statusa, pregovore, izradu predugovora i ugovora, zakazivanje i realizaciju overe istih kod javnog beležnika, upućivanje u sve neophodne radnje pre ulaska u posed, kao i sam ulazak u posed. Promenu korisnika kod nadležnih komunalnih preduzeća i regulisanje poreza na prenos apsolutnih prava

Jel su malo proširili svoje dosadašnje usluge sa ovim promenama kod komunalnih preduzeća?
Trebali bi još i izradu statike konstrukcije, možda angažovanje deraterizacije, da nije odstupljeno od projekta, ispravnost cevi, grejanja, da objekat ne prokišnjava...
Dajem primere za povoljšanje 😉Da stvarno budu posrednici i olakšaju i pribave neke garancije, za tu uslugu.

Ne bih birao ni ovaj od 90, a ni kucu sa 3 stana. Prvo jer je malo 90kv za tu cenu, a ovo drugo, ko jos zeli kucu sa 3 stana, to znaci da ce da ti se uvali familija, a uvek je bolje da muz i zena budu sami. Ovakva nekretnina bi mi donela samo probleme 😀
Bolje ogroman stan od 150-200 kvadrata nego kuca od 600.
Lično se slažem, tako bih i ja. Ali dobro svaka roba ima svog kupca. Zato i jesu sada na tržištu i prilično veliki stanovi.
Da baš imam novaca ovaj bih izabrao, sa ovim dnevnim boravkom.
IMG_2004.jpeg

Ne znam tačno, mislim da je zbog veličine moglo da se pregovara, ali rekao bih 2650-2800 +PDV i to pre godinu dana.
To će mi biti komšija(takav stan je pored mene), pa ako bude bilo prilike pitaću ga.
Mada je to neki kolekcionar, živi u inostranstvu.

Jel ti ja delujem kao neko ko bi u bilo kojoj prilici potezao cime se bavim i sta radim? Jedino mozda u razgovoru za posao. Svakako nisam od tih sto se flexuje pred majstorima, a ne vidim u kom kontekstu bi uopste moj posao mogao da se javi kao tema za razgovor sa nekim ko je dosao da radi kuhinju.
Ja kada idem da razgovaram sa majstorima, obucem pocepanu trenerku sa pijace i majicu.

Vrh