super.operater
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.05.2025.
- Pohvaljen
- 2.484
Teska budalastina! 350K i jos jedno 60K za sredivanje izadje 4.5K po kvadratu u starogradnji ... vazi, al' juce
Neki ljudi su tacno odvojeni od realnosti.
Teska budalastina! 350K i jos jedno 60K za sredivanje izadje 4.5K po kvadratu u starogradnji ... vazi, al' juce
Treba se podmiri sve od dede do unucica sa ovim jednim stanom, nije to lakoTeska budalastina! 350K i jos jedno 60K za sredivanje izadje 4.5K po kvadratu u starogradnji ... vazi, al' juce
Neki ljudi su tacno odvojeni od realnosti.
Mislim da je 500m2 previseBolje ovo uz pregovore tipa 15%-20% dole cena:
Sta mislite?![]()
Ekskluzivna kuća sa 3 stana Zvezdara ID#1029
U prilici smo da vam ponudimo izuzetnu nekretninu, koja se retko pojavljuje na tržištu. Reč je o privatnoj kući/objektu, građenoj pre 20ak godina, izuzetnowww.halooglasi.com
Ne bih birao ni ovaj od 90, a ni kucu sa 3 stana. Prvo jer je malo 90kv za tu cenu, a ovo drugo, ko jos zeli kucu sa 3 stana, to znaci da ce da ti se uvali familija, a uvek je bolje da muz i zena budu sami. Ovakva nekretnina bi mi donela samo problemeBolje ovo uz pregovore tipa 15%-20% dole cena:
Sta mislite?![]()
Ekskluzivna kuća sa 3 stana Zvezdara ID#1029
U prilici smo da vam ponudimo izuzetnu nekretninu, koja se retko pojavljuje na tržištu. Reč je o privatnoj kući/objektu, građenoj pre 20ak godina, izuzetnowww.halooglasi.com
Lično se slažem, tako bih i ja. Ali dobro svaka roba ima svog kupca. Zato i jesu sada na tržištu i prilično veliki stanovi.Ne bih birao ni ovaj od 90, a ni kucu sa 3 stana. Prvo jer je malo 90kv za tu cenu, a ovo drugo, ko jos zeli kucu sa 3 stana, to znaci da ce da ti se uvali familija, a uvek je bolje da muz i zena budu sami. Ovakva nekretnina bi mi donela samo probleme
Bolje ogroman stan od 150-200 kvadrata nego kuca od 600.
Ovo je top. Sto se tice bilo kakvih stanova, od ovoga nema dalje realno. Sve ostalo je dodavanje nekih nepotrebnih, nakaradnih i skupih materijala.Lično se slažem, tako bih i ja. Ali dobro svaka roba ima svog kupca. Zato i jesu sada na tržištu i prilično veliki stanovi.
Da baš imam novaca ovaj bih izabrao, sa ovim dnevnim boravkom.Pogledajte prilog 253591
Ja kada idem da razgovaram sa majstorima, obucem pocepanu trenerku sa pijace i majicu.Jel ti ja delujem kao neko ko bi u bilo kojoj prilici potezao cime se bavim i sta radim? Jedino mozda u razgovoru za posao. Svakako nisam od tih sto se flexuje pred majstorima, a ne vidim u kom kontekstu bi uopste moj posao mogao da se javi kao tema za razgovor sa nekim ko je dosao da radi kuhinju.
HahahahaJa kada razgovaram sa majstorima, obucem pocepanu trenerku sa pijace i majicu.
Ja uvek izvadim juznjacki naglasak.Ja kada razgovaram sa majstorima, obucem pocepanu trenerku sa pijace i majicu.