super.operater
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.05.2025.
- Pohvaljen
- 2.216
Zato i kazem "He" ...Top lokacija Gospodara Vučića prema Ustaničkoj?![]()
Zato i kazem "He" ...Top lokacija Gospodara Vučića prema Ustaničkoj?![]()
Ma neće, kažu ne žuri im se, naići će kupac, pa stan bude po godinu dana na oglasima.Ti što stvarno hoće da prodaju će da krenu sa app pa će da obaraju vremenom.
Sve je problem ako imaš takvu krizu. Obim kredita za mlade je veoma mali u odnosu na celokupan porfolio stambenih kredita koje dodeljuju banke, i ne može se reći da bi to bio neki jezičak na tasu koji bi ih poterao u stečaj. Naši ljudi će doslovno prodati bubreg pre nego da se odreknu teško "kupljenog" stana. Meni su gotovinski krediti koji rastu strelovito daleko veći poziv na oprez.Ova količina stambenih kredita će biti problematična ako tok krize bude sličan 2008-SEKE. S druge strane se stvarno pitam kako je vlada Srbije uspela da nagovori sve te banke da učuestvuju u programu kredita za mlade. U slučaju da defaultuju kupci, banke imaju manje vredne nekretnine.
Samo prelepi pogled na ove poludivlje, raspale,neodrzavane zgrade vredi 50% stana.![]()
EKSKLUZIVAN STAN NA TOP LOKACIJI - Nekretnine.rs
Prodajemo ekskluzivan dupleks u reprezentativnoj zgradi sa svega 26 stanova u jednom od najtrazenijih delova Vračara. Ovaj prostrani stan, projektovan...www.nekretnine.rs
He ...![]()
Sad je sve top lokacijaTop lokacija Gospodara Vučića prema Ustaničkoj?![]()
Sve je problem ako imaš takvu krizu. Obim kredita za mlade je veoma mali u odnosu na celokupan porfolio stambenih kredita koje dodeljuju banke, i ne može se reći da bi to bio neki jezičak na tasu koji bi ih poterao u stečaj. Naši ljudi će doslovno prodati bubreg pre nego da se odreknu teško "kupljenog" stana. Meni su gotovinski krediti koji rastu strelovito daleko veći poziv na oprez.
Naš bankarski sektor svakako jeste osetljiv kad gledaš strukturu izvora sredstava: 88.2% čine pozajmljena sredstva, od kojih je 46.6% je u stranim devizama. Svaka oscilacija kursa je zaj$bana igra. Neformalna evroizacija nam je veliki problem, zbog čega i podstiču dinarsku štednju (odnosno dinarizaciju kompletno). Ali nije to lako...
Treba da ih pitaš koje nekretnine poseduju i gde žive?Skupe cene na azurnoj obali, ali primecujem dosta nasih u Kanu i Monaku, nije nama toliko lose rekao bih
Ja ću prodavati dvosoban stan u kojem trenutno živim 9god. 55m2 ima, dvosoban, ok sredjen, prvi sprat zgrada bez lifta. Bulevar Patrijarha Pavla Novi Sad, uknjižen 1/1 vlasništvo od žene. Postoji i pripadajuća ostava u dvorištu od nekih 4-5m2 koju sam u full-u sredio ima i struje, pločice, izolacija, parking postoji javni ispred zgrade i ima mesta ispred zgrade.Ma neće, kažu ne žuri im se, naići će kupac, pa stan bude po godinu dana na oglasima.
Misliš podižeš!?pa nakon mesec dana spuštam za 100eur
Ma jokMisliš podižeš!?
Ako sacekas još malo biće 3KMa jokHoću stvarno da ga prodam.
Barijera će biti 2100eur, ispod toga neću ići.
Ukoliko se ni tada ne bude prodao, onda ću podizati cenu preko 2500eur i držati je i povremeno podizati![]()
Postoji i ta mogućnost ako se ne bude prodao u trenutku kada stvarno hoću da ga prodam.Ako sacekas još malo biće 3K![]()
Znači radiš kalibraciju cene uživo! Dobro to mi je logično i ne držiš se neke cene kao pojam plota pogotovo ako želiš da prodaš! Samo napred!Ma jokHoću stvarno da ga prodam.
Barijera će biti 2100eur, ispod toga neću ići.
Ukoliko se ni tada ne bude prodao, onda ću podizati cenu preko 2500eur i držati je i povremeno podizati![]()
Meni od ovoga jedino ostalo upečatljivo da se finalna uplata iz kredita isplaćuje tek nakon dobijanja upotrebne dozvole. Zamisli to kod nas, pa ne bi se prodao nijedna novogradnja na kreditDobro mi je što odmah govori cene nekretnina, simpatični su.
Komentar na video prezentaciju mi je odličan, kao i odgovor.
Pogledajte prilog 251335
Zanimljivo i mnogo drugačije nego kod nas:
3000eur/m2 keš
3500eur/m2 na kredit
Pazi ti to ... A nas ubedjuju da ne moze drugacije i da ce drasticno da poskupi kvadrateMeni od ovoga jedino ostalo upečatljivo da se finalna uplata iz kredita isplaćuje tek nakon dobijanja upotrebne dozvole. Zamisli to kod nas, pa ne bi se prodao nijedna novogradnja na kreditHrvati jedno stoljeće ispred nas.
Sve sto je potencijalno uredjeno žulja odredjeni deo ekipe.Pazi ti to ... A nas ubedjuju da ne moze drugacije i da ce drasticno da poskupi kvadrateJedini efekat bi bilo da Kurta&Murta D.O.O. bi morali da se vrate u sverc cigara i goriva
Da, ali pričam za ovaj konkretni slučaj. Ljudi nisu očekivali da je neko toliki psihopata da pošalje batinaše sa motkama na međunarodnu utakmicu zbog skandiranja .Pa da, ali to je upravo problem, kad se zna da iza njih stoji policija, njima raste samopouzdanje, a ostali se povlače. Nije stvar samo u motkama nego u osećaju zaštite i nekažnjivosti.
Ma i kad bi samo po zakonu radili onda ne bi imali "Kvatni skok u budućnost". U jednom trenutku je stvarno bilo boljitka oko građevinskih dozvola, dok je u proteklih godinu dana opet sunovrat. Gradi ko kako stigne, pogotovo država sa Ekspo orgijanjem. Zakon je nebitan, sve se to ionako retroaktivno dobije preko bratije.Pazi ti to ... A nas ubedjuju da ne moze drugacije i da ce drasticno da poskupi kvadrateJedini efekat bi bilo da Kurta&Murta D.O.O. bi morali da se vrate u sverc cigara i goriva
To državno mešanje do kraja izvedeno stvara nestašice kao što je bilo u komunizmu.Naravno da drzava mora da se mesa u formiranje cena i da razbija oligopole.
Ne nego svi trebamo da pocrkamo od gladi ili da bankrotiramo zato sto moramo da jedemo.
Pravo na stanovanje i hranu trebaju da budu osnovna prava i da budu zasticena od strane drzave.
To državno mešanje do kraja izvedeno stvara nestašice kao što je bilo u komunizmu.
Postoje i drugi načini.
Na primer- u mom poslu država svojim propisima nepotrebno poskupljuje robu koju uvozim.
Stvaranje uslova za veću konkurenciju i smanjenje troškova države je jedini pravi način borbe protiv dela inflacije koji je domaćeg porekla.
Sa druge strane najveći deo inflacije je uvozni, meni je uvozna roba opet poskupela. Nijedna naša vlast ne može da zaustavi prese u Vašingtoni i Briselu.
Pravo na slobodu govora, kretanja, udruživanja, pošteno suđenje i slično su prava koju država može i treba da omogući i ne košta druge mnogo.
Pravo na hranu- šta to uopšte znači? Nestašice hrane u savremenom dobu nastaju samo zbog regulacija države. Hrana je najjeftinija u istoriji.
Pravo na stanovanje- ja napravim desetoro dece i kukam kako nemam stan i državaduradi nešto. Takvima treba oduzeti decu. Drugi da se stiskaju da bi se on razmnožio.
Takva prava mogu da se uvedu samo na tuđi račun.
Takve politike dovode do razmnožavanja neodgovornih, sebičnih ljudi sa niskim iq, a odgovorni ljudi bivaju kažnjeni.
Ionako globalni iq opada.