Evo kaze Mico predsednik da ce nam kulen pojeftiniti na cak 2000 dinara, sve OKNeko ko ne živi ovde prica kako nam je i da li su cene Ok ?
Neko ko ne brine o budučnosti dece prica o budućnosti ove države ?
Dokle....
Evo kaze Mico predsednik da ce nam kulen pojeftiniti na cak 2000 dinara, sve OKNeko ko ne živi ovde prica kako nam je i da li su cene Ok ?
Neko ko ne brine o budučnosti dece prica o budućnosti ove države ?
Dokle....
Ali to prolazi...plakali mi ili ne ....Evo kaze Mico predsednik da ce nam kulen pojeftiniti na cak 2000 dinara, sve OK
Mladi bili...pijana noć....5h u pekari vruć hleb...mast i aleva... lepo bilorealno kulen overrated
samo mast i aleva paprika u kravajce
Meni najviše žao Ledina i Altine.... tako blizu i velika perspektiva ali ga ubiše neplanskom gradnjom i što nikad nece imati kanalizaciju...trotoare...a o 80% ulica širine 3 metra da ne pričamoMoze da bude, sto da ne. Ja bih pre birao podavalska sela nego Borcu ali to sam ja
Mirjevo je iznudjeni kompromis zbog cene, u tu klasu spadaju i Ledine i ...
Ako si na glavnom putu, a levo hoces da skrenes, da se pomolis da te neko pusti. A ako nisi na glavnom putu, a hoces da se ukljucis na put da ides levo, onda je malo drugacije, onda moras duplo vise da se pomolis da te neko pusti.Meni najviše žao Ledina i Altine.... tako blizu i velika perspektiva ali ga ubiše neplanskom gradnjom i što nikad nece imati kanalizaciju...trotoare...a o 80% ulica širine 3 metra da ne pričamo
Čovek lepo se izjasnio, ako krene rat u NL on beži po drugi put, iako mu je ta nesrećna Holandija donela toliko toga, a j*** ga sto ne bi došao u ovu Srbiju nenaprednu, pa mu puče film, jedina nada da se ne zarati u HolandijiDal je moguce da covek koji nema dodirne tacke sa Srbijom, ovoliko palamudi, pa ovo nema nigde
Evo kaze Mico predsednik da ce nam kulen pojeftiniti na cak 2000 dinara, sve OK
A bio u planu i trebao nadvoznjak da bude i resen probem zanavek...ali biče mleko sa 200.na 150 din...i reseno..i kupicemo od Izraela naoruzanje za 1.5 mild ..i rešenoAko si na glavnom putu, a levo hoces da skrenes, da se pomolis da te neko pusti. A ako nisi na glavnom putu, a hoces da se ukljucis na put da ides levo, onda je malo drugacije, onda moras duplo vise da se pomolis da te neko pusti.
Ne znas sta je strasnije Ledine ili Altina zbog te neplanske gradnje. Bio sam pre par dana na Altini, gledam one zgrade, ulice, infrastrukturu ... Prva asocijacija mi je na Kaludjericu, izbeglice ... samo sa malo vise para. Katastrofa sta su uradili od parceta zemlje koje je moglo da ima ogroman potencijal.Meni najviše žao Ledina i Altine.... tako blizu i velika perspektiva ali ga ubiše neplanskom gradnjom i što nikad nece imati kanalizaciju...trotoare...a o 80% ulica širine 3 metra da ne pričamo
Meni je lično Altina bolja od Ledina što se tiče kvaliteta života. Da, Ledine su bliže samom Beogradu, ali su ulice daleko uže i neuglednije. U pojedinim delovima Ledina uska ulica a ograde od betonskih blokova, kao albanska sela u okolini Bujanovca. Altina makar ima neku matricu ulica, širi kolovoz i prazan prostor između kuća i kolovoza. Na Ledinama je trotoar misaona imenica, a i svi su izgradili do same ivice. Sa Altine makar imaš neki izbor gde ćeš da se krećeš da li je to Ugrinovačka, Dobanovački put ili magistrala uz Galeniku. Ako živiš negde na sredini Ledina i bude gužva u Vojvođanskoj nek ti je Bog u pomoći jer nemaš gde. Još sad kad krene rekonstrukcija kružnog toka u Staroj Bežaniji ima da bude zanimljivo svima koji žive tamoNe znas sta je strasnije Ledine ili Altina zbog te neplanske gradnje. Bio sam pre par dana na Altini, gledam one zgrade, ulice, infrastrukturu ... Prva asocijacija mi je na Kaludjericu, izbeglice ... samo sa malo vise para. Katastrofa sta su uradili od parceta zemlje koje je moglo da ima ogroman potencijal.
Po mom mišljenju u Beogradu na vodi živi pretežno srednja i viša srednja klasa. Stan uzet na kredit, auto na lizing, oba partnera moraju da rade i strepe od otkaza – to meni ne deluje kao bogatstvo, već kao život sa višim standardom, ali i dalje radna zavisnost.Zavisi od percepcije srednjeg sloja. Ovo jeste projektovano za srednji sloj jedino što taj srednji sloj kod nas ili ne postoji ili je toliko plitak da ne može da isprati ponudu ili gleda nešto jeftinije jer budućnost ne izgleda svetla. Lično mislim da je tražena cifra za BNV prejaka (nakon treba dodati i 35K za garazma mesta koja su obavezna) što zbog arhitekture i projektovanja što zbog kvaliteta izvođenja i upotrebljenih materijala.
Bravo! Tačno tako. 100% slažem se!srednja.
Po mom mišljenju u Beogradu na vodi živi pretežno srednja i viša srednja klasa. Stan uzet na kredit, auto na lizing, oba partnera moraju da rade i strepe od otkaza – to meni ne deluje kao bogatstvo, već kao život sa višim standardom, ali i dalje radna zavisnost.
Za mene si bogat onda kada imaš dovoljno pasivnih prihoda da ne moraš da radiš, niti da brineš ako ostaneš bez posla ili dođe do neke životne promene. Tek tada postoji prava finansijska sloboda. Sve dok moraš da radiš da bi održao svoj životni stil, bez obzira na to koliko on delovao luksuzno spolja, to je i dalje srednja klasa – eventualno viša srednja.
srednja.
Po mom mišljenju u Beogradu na vodi živi pretežno srednja i viša srednja klasa. Stan uzet na kredit, auto na lizing, oba partnera moraju da rade i strepe od otkaza – to meni ne deluje kao bogatstvo, već kao život sa višim standardom, ali i dalje radna zavisnost.
Za mene si bogat onda kada imaš dovoljno pasivnih prihoda da ne moraš da radiš, niti da brineš ako ostaneš bez posla ili dođe do neke životne promene. Tek tada postoji prava finansijska sloboda. Sve dok moraš da radiš da bi održao svoj životni stil, bez obzira na to koliko on delovao luksuzno spolja, to je i dalje srednja klasa – eventualno viša srednja.
Daleko od toga da zive bogati ljudi tamo, to si lepo primetio. Jeste neka srednja klasa, rekao bih visa a ima i dosta onih koji su se rastegli van svojih mogucnosti. Ima i mnogo investicionih-spekulantskih kupovina tako da je struktura sarolika. S druge strane i dalje smatram da taj lifestyle nije nista posebno u BNV osim sto je sve novo i da je cena neodgovarajuca ali ocigledno ima onih koji su spremni da to plate ne bi li stovrili sebi neki privid da su uspeli (i ako su miljama daleko od finansike nezavisnosti)Po mom mišljenju u Beogradu na vodi živi pretežno srednja i viša srednja klasa. Stan uzet na kredit, auto na lizing, oba partnera moraju da rade i strepe od otkaza – to meni ne deluje kao bogatstvo, već kao život sa višim standardom, ali i dalje radna zavisnost.
Sve se svodi na to koliko ti trebaZa mene si bogat onda kada imaš dovoljno pasivnih prihoda da ne moraš da radiš, niti da brineš ako ostaneš bez posla ili dođe do neke životne promene. Tek tada postoji prava finansijska sloboda. Sve dok moraš da radiš da bi održao svoj životni stil, bez obzira na to koliko on delovao luksuzno spolja, to je i dalje srednja klasa – eventualno viša srednja.
Pa ne znam bas ... Ne deluje tako. Ispada na osnovu te percepsije da nam je srednja klasa nikad jaca i rasprostranjenija. Btw, srednju klasu ne cini samo kolicina prihoda ...Bravo! Tačno tako. 100% slažem se!
Srednja u običnim zgradama a viša srednja u premium!
BnW stanovi su mahom ispod 6k kvadrat. Uglavnom su oko 4k.Au Bog te mazo koliko smo bogati kada visa srednja klasa plati kvadrat 6000+ u premium zgradama. Pa takvu srednju klasu nema ni Svajcarska
Najjeftiniji stanovi su oko 4 i to za velike kvadrature. Premium zgrade su ono kako sam napisao, veruj miBnW stanovi su mahom ispod 6k kvadrat. Uglavnom su oko 4k.
Blago srpskoj srednjoj klasi, ima ih tačno da svi stanu pod jednu šljivu - odnosno, u ovom slučaju, pod jedan veći građevinski projekat.
Nisu svi tamo naravno opet banalizuješ stvari. Ali definitivno da srednja klasa se oporavila od 90-ih godina i raste svakom godinom.Blago srpskoj srednjoj klasi, ima ih tačno da svi stanu pod jednu šljivu - odnosno, u ovom slučaju, pod jedan veći građevinski projekat.
U Švajcarskoj si sa 6k sirotinja teška tj minimalac +30%! Tu od srednje nema ni S.Au Bog te mazo koliko smo bogati kada visa srednja klasa plati kvadrat 6000+ u premium zgradama. Pa takvu srednju klasu nema ni Svajcarska
ja bih rekao da je drugacije, tj da nas je malo ali smo dobro rasporedjeni