Pa ne znam, iskreno iz par tvojih komentara se oseca neki cudan vajb, ako je to samo tvoj stil razgovora OK, meni jeste zvucalo kao da u diskusiji se nekad postavljas da su neke stvari ispod tebe jer si uspeo da se izvuces iz svog mesta i postao si uspesan (sto je za svaku pohvalu i ja zelim svima da budu uspesni i da postignu velike stvari).Ne znam cemu taj osecaj da sam nadmen i da je nesto "ispod mene", ja samo razmisljam prakticno. Ja sam prvi izjavio da bih se preselio na periferiju kad bi se pravilo mega naselje velicine Novog Beograda sa svom infrastrukturom normalnom.
Ako se desi to sto ti kazes, ukaze se posao na periferiji i zeni i meni, preselio bih se tamo negde. Ali taj posao na periferiji ti ne garantuje da ce da se odrzi narednih 10-20 godina, manje su mogucnosti za promenu. Ako se to nesto ugasi, opet je veca sanse da ce poslova biti u Beogradu, pa se opet vise isplati biti u Zemunu. Apsolutno ne bih prodao stan, ali bih recimo kupio neku staru kucu van grada blizu novog posla, dok ne vidim kako krene posao.
Fascinantno je to da to sto ja razmisljam prakticno, vecina podvodi pod luksuz, nadmenost i bahato ponasanje.
Niko nije rekao da je zelja za zivotom u centralnoj opstini bahato ponasanje, ali da jeste luksuz jeste i treba biti realan, ako nista za nas narod i standard je itekako luksuz osim ako nisi imao srece da ti neko ostavi stan u nasledstvo tu.
Ali onda nema cudjenja isto sto ako ljudi budu razmisljali prakticno kao ti (da se stan u BGu nikada ne prodaje jer ko zna sta ce biti kroz 10-20 godina i da je tu najveci potencijal) da ce pritisak na cene i potraznju da ide samo na gore.