U tome i jeste fora, što će privatno da obrate pažnju na svaki detalj, a državno će da otaljavaju jer nemaju računicu. Kadrovi će biti problem sve više i više.Mada, malo me brine, proverena činjenica, da kvalitetni ljudi idu u privatno zdravstvo ili inostranstvo. To su mi rekli načelnici odeljenja, da se brinu ko će ih lečiti kad odu u penziju.
Ne znam, zaista.Istina. Nego šta kažu blokaderi, kad će kraj?
Ja bih rekao da je Informer virus na koji većina ljudi imaju imunitet, a N1 virus na koji većina ljudi nemaju imunitet.Čuo sam skoro dobro poređenje, između Pinkformera i N1 kao izmedju kancera i citostatika.
N1 je kao citostatik koji je praktočno otrovan ali koristiš ga da bi pobedio rak, u ovom režim.
Nužno zlo ako hoćete, mada nije uopšte zlo ako se motiv definiše.
Ja bih rekao da imas iskrivljenu stvarnost.Ja bih rekao da je Informer virus na koji većina ljudi imaju imunitet, a N1 virus na koji većina ljudi nemaju imunitet.
Zasto mislis da su ljudi zarazeni N1 virusom? Ljudi koji gledaju informer ne razmisljaju svojom glavom, ljudi koji razmisljaju svojom glavom ne gledaju televiziju ili povremeno bace pogled na taj N1 da vide sta se desava i ne smatraju n1 svetionikom istine kao sto caciji i botovi informer smatraju svetionikom istine. Pokusavas da botove i cacije izjednacis sa ljudima koji normalno razmisljaju i imaju normalne i ispravne vrednosti tako sto poistovecujes informer i n1, sto nema nigde veze. Kao u fazonu, n1 i informer su 2 strane istog novcica? Jel su po tebi caciji i studenti takodje samo 2 strane istog novcica? Svi su isti? Nista ne treba menjati? Kad neko ovako pise, jasno mi je sta mu je izvor informacija, koje vrednosti neguje i kom "taboru" pripada.Ja bih rekao da je Informer virus na koji većina ljudi imaju imunitet, a N1 virus na koji većina ljudi nemaju imunitet.
Upravo ovo, ne moze se pricati o cenama nekretnina, a ne reci ko je kriv za trenutne cene i na koji nacin je doprineo ovakvom stanju.Ova tema "Cena nekretnine" nema sanse da ne postane ruzna i da ostane samo na cenama nekretnina, jer svi znamo sta je uzrok ovakvoj ceni nekretnina. O tome se diskutuje sve vreme, samo neki ne zele da priznaju to i jos nas uz to ubedjuju da zivimo vrhunski.
Ali to se već radi na nekim proizvodima, nije to ništa novo.
Zaista ne mislim da žele da pomognu prosečnom stanovniku. Mislim da žele da smanje nezavisnost ljudi.Pa zato gledaju da pomognu stanovništvu koje kupuje za život, da bi zadržali ljude. Nije na snazi zabrana kupovine niti ograničenje cena već samo poreska politika na dodatne stanove.
Ja bih rekao da imas iskrivljenu stvarnost.
Meni ste bas vas dvojica plastican primer nekoga ko se zarazio pomenutim virusom.Zasto mislis da su ljudi zarazeni N1 virusom? Ljudi koji gledaju informer ne razmisljaju svojom glavom, ljudi koji razmisljaju svojom glavom ne gledaju televiziju ili povremeno bace pogled na taj N1 da vide sta se desava i ne smatraju n1 svetionikom istine kao sto caciji i botovi informer smatraju svetionikom istine. Pokusavas da botove i cacije izjednacis sa ljudima koji normalno razmisljaju i imaju normalne i ispravne vrednosti tako sto poistovecujes informer i n1, sto nema nigde veze. Kao u fazonu, n1 i informer su 2 strane istog novcica? Jel su po tebi caciji i studenti takodje samo 2 strane istog novcica? Svi su isti? Nista ne treba menjati? Kad neko ovako pise, jasno mi je sta mu je izvor informacija, koje vrednosti neguje i kom "taboru" pripada.
Ova tema "Cena nekretnine" nema sanse da ne postane ruzna i da ostane samo na cenama nekretnina, jer svi znamo sta je uzrok ovakvoj ceni nekretnina. O tome se diskutuje sve vreme, samo neki ne zele da priznaju to i jos nas uz to ubedjuju da zivimo vrhunski.
Tema je otvorena 2010. i pocinje sa recima 'Ocigledno je da je precenjena cena kvadrata u Beogradu'.Upravo ovo, ne moze se pricati o cenama nekretnina, a ne reci ko je kriv za trenutne cene i na koji nacin je doprineo ovakvom stanju.
Sve po malo:Šta je uzrok ovakvoj ceni nekretnina
Ja bih rekao da je Informer virus na koji većina ljudi imaju imunitet, a N1 virus na koji većina ljudi nemaju imunitet.
Vecina ljudi koji aktivno diskutuju o politici i velika vecina online populacije. Postoji vec tema mediji u Srbiji, ko oce o tome nek pise tamo, ne mora Igor ovde opet brisati postove.vecina kojih ljudi? cele srbije? cele opozicije? ili vecina ljudi koji podrzava vlast? (mislim na informer)
malo ga krivite sada sa ovim n1 i informer
i time sto n1 takodje spinuje
problem je sto stavljate u istu ravan oba medija, a ne znam sta pokusavate time da dobijete?
da ljudi znaju da budu biased? pa ofc svi su biased, nema nikoga ko nije
mislim ono
on ih je ubijao ja sam samo mleo
Samo se ponasaj kulturno i sa postovanjem i nece ti brisati postove Igor.Vecina ljudi koji aktivno diskutuju o politici i velika vecina online populacije. Postoji vec tema mediji u Srbiji, ko oce o tome nek pise tamo, ne mora Igor ovde opet brisati postove.
Vecina ljudi koji aktivno diskutuju o politici i velika vecina online populacije. Postoji vec tema mediji u Srbiji, ko oce o tome nek pise tamo, ne mora Igor ovde opet brisati postove.
Prve dve stavke krecu tek od sredine 2022 a nekretnine od tad zapravo rastu sporije nego ranije.Sve po malo:
- Inflacija -> Ko je stampao novac -> Politicari (ok, centralna banka, ali svi znamo da je to isto). Ima tu dosta eksternog faktora, ali ima i internog
- Rusi -> Ajde za ovo mozemo reci da je eksterni faktor, ali je odgovarao ovim nasima koji bi da pumpaju cene
- Centralizacija -> Svesna i namerna politika koja izaziva porast cena
- Kradja novca preko tendera i pranje novca preko izgradnje i kupovine nekretnina - Tu je sve jasno, tu smo evropski prvaci
- Nedostatak dovoljno drugih alternativa za cuvanje vrednosti novca ili ulaganje -> opet problem domace politike
Kapitalizacija Beogradske berze je oko 4 milijardi EUR. Kapitalizacija Zagrebacke berze preko 50 milijardi, kapitalizacija Ljubljanske berze takodje preko 50 milijardi EUR (13 puta vise nego Beogradska berza). Mi se hvalimo nekom ustedjevinom od 15 milijardi evra, a Hrvati i Slovenci sa 2-3 puta manje stanovnika su .5 puta vise od toga ulozili na berzu,A koje alternative nedostaju, evo ja sam kupio VWCE pre neki dan? Moj prijatelj kupio uncu zlata. Šta nam još treba od alternativa?
Ne gledam televiziju već više od 10 godina, samo sam primetio da moji drugari i rođaci, koji gledaju N1, nabiju neki neverovatni hejt prema svemu u Srbiji i postanu fanatični u vezi nekih tema.Zasto mislis da su ljudi zarazeni N1 virusom? Ljudi koji gledaju informer ne razmisljaju svojom glavom, ljudi koji razmisljaju svojom glavom ne gledaju televiziju ili povremeno bace pogled na taj N1 da vide sta se desava i ne smatraju n1 svetionikom istine kao sto caciji i botovi informer smatraju svetionikom istine. Pokusavas da botove i cacije izjednacis sa ljudima koji normalno razmisljaju i imaju normalne i ispravne vrednosti tako sto poistovecujes informer i n1, sto nema nigde veze. Kao u fazonu, n1 i informer su 2 strane istog novcica? Jel su po tebi caciji i studenti takodje samo 2 strane istog novcica? Svi su isti? Nista ne treba menjati? Kad neko ovako pise, jasno mi je sta mu je izvor informacija, koje vrednosti neguje i kom "taboru" pripada.
Svaka cast, evo samo danas si zaradio 0,26%.A koje alternative nedostaju, evo ja sam kupio VWCE pre neki dan?
Ja sam primetio da gledaoci Informera zele da nas ubede da zivimo ekstra.Ne gledam televiziju već više od 10 godina, samo sam primetio da moji drugari i rođaci, koji gledaju N1, nabiju neki neverovatni hejt prema svemu u Srbiji i postanu fanatični u vezi nekih tema.
Par puta došli besni, a ispostavilo se da nije baš istina to što su gledali.
Ovako sa strane, deluje mi kao kolonijalna propaganda.