Vaša istinska patriotska ubedjenja dovode državu do propasti a naciju do nestajanja zarad svojih intresa.LOL, pa ti si mi savetovao da menjam stan koji vredi 4400 eur/m2 za Bec, sad ispada mi devastiramo sopstvenu naciju. Ne brini, neki od nas se vode istinskim patriotriskim osecanjima, pa ostajemo u Beogradu iako bismo za iste pare mogli da zivimo u Becu. Nije sve do grada, a ni do Nutelle.
Mani me tih priča.
Od 2012 do danas što je kratak period ne možeš da nadješ više vozača, majstora, lekara itd, sud ne funkcioniše, mediji ne funkcionišu, školstvo uništeno, katastar/urbanizam rešili 2% zaostalih predmeta za 10 godina, monopol u otkupu i prodaji i u svim delatnostima, izgubili smo 10% teritorije, zadužili se 25+ milijardi evra, izgubili smo milion ljudi u Srbiji (Srba iz Srbije svih veroispovesti), prodali smo više desetina milijardi državne imovine za 20% realne vrednosti itd.
Ja da budem virus i parazit koji ima koristi od toga ne mogu i neću da pričam da je dobro.
A ova državna politika oteraće mnogo ljudi iz zemlje. Pri tekućim cenama ne postoji više opcija Beograd za ljude van Beograda već samo inostranstvo.
I kao višnjica na vrhu najnovije tarife uvedene od USA nama nas svrstavaju u najgore neprijateljske zemlje i pokazuju da je naša državna politika poslednjih godina bila potpuno pogrešna. To će tek da nam se obije o glavu kad USA stisne EU da uvede identične tarife svima.