Sta bi sa ovim projektima? Kod Arene se krenulo sa zgradom ali prema Sivu. New Minel je izrastao. Juga krenula isto. Ostalo stoji?
Pogledajte prilog 231048
Mislim da je ovaj stan već prodat pre nove godine, ili je oglas “ovo smo prodali, al imamo ovo da vam pokazemo”Ukucao sam u pretragu dvosoban stan u Bloku 65 i ovaj je najjeftiniji stan 55m2 sa garažnim mestom i plaćanjem agenta izadje 247k, useljenje za 4 meseca.
Neka se doda još opremanje po želji ali treba imati 280k za ovako nešto...![]()
Dvosoban stan na prodaju, ĐORĐA STANOJEVIĆA, 214.500€, 55m²
Dvosoban stan u zgradi za prodaju, Blok 65 - WEST 65, 55 m2, na 9. spratu, ima lift. Stanje - U izgradnji, Centralno, ima terasu.www.4zida.rs
Tu onda ROI trenutno dodje nekih 3.5-4%.
Eh, kad se setim da sam negde u septembru 2019. gledao stan u Aleksinačkih rudara, oko 70m2 bio nešto malo jače od 100k.Kad se setim samo da sam pre par godina na udaljenosti od jedno 500-600m od ovog stana nudio 1800 eur/m2 za renoviran prazan stan na Bezaniji
Znam da je katastrofa cena ali razlog je sto ih nema dovoljno i to je hendikep za taj ceo kraj.Danas parking mesto i na Vidikovcu košta 20k. U blokovima one stare garaže u bloku 61 se oglašavaju za 25-30k. Nije uopšte jeftino kupiti garažno mesto danas, ide do 20% vrednosti stana u zavisnosti od lokacije.
Pogodio sam stan u istoj ulici po 1170 EUR/kvm, hitna prodaja, 3 naslednika ali smo odustali, padale terease (bilo je pre 2019). Gledajuci sad na projekat na placu hotela YU, prodao bi ga x2 mozda i x2.5.Eh, kad se setim da sam negde u septembru 2019. gledao stan u Aleksinačkih rudara, oko 70m2 bio nešto malo jače od 100k.
Ali tad nisam bio prekaljeni forumdžija. Sad ga ne bi dali ni za 200k![]()
EeeeeeeeePogodio sam stan u istoj ulici po 1170 EUR/kvm, hitna prodaja, 3 naslednika ali smo odustali, padale terease (bilo je pre 2019). Gledajuci sad na projekat na placu hotela YU, prodao bi ga x2 mozda i x2.5.
Znam da je katastrofa cena ali razlog je sto ih nema dovoljno i to je hendikep za taj ceo kraj.
da li bi uzeo stan sa 15+ kvm terase?ja imam veliku terasu
kada sam kupovo to je zeni bio jedan od bitnijih kriterujuma, ja sam bio u fazonu nije mi nesto bitno
pritom je tesko naci stanove sa dobrom vecom terasom
sada iz ove perspektive bash mi je top
edit kada kazem vecom, mislim oko 8m2, samo sto sam je pre sve ziveo u nekim prcvajzima sa terasom od 2.5m pa mi ovo deluje ko nova soba
Ja sam uzeo od 16m2, povučeni sprat.da li bi uzeo stan sa 15+ kvm terase?
E, to za restrikcije u centru je suva istina.Evo da javim da zbog ove situacije sa vodom u NS-u, ne planiram u skorijem vremenu da ulažem u Investicioni stan ovde u NS-u.
U narednom periodu će mi biti prednost što živim u prizemlju zbog pritiska vode i mojim roditeljima.
Eto prednosti prizemlja na koju nisam mogao ni da zamislim u 21 veku u NS-u.
Rešenja nema i to na duži period, polako svi prelaze na flaširanu vodu, a neki koji imaju direktne informacije su na flaširanoj oduvek, pa i ja koji sam nekada ipak pio iz česme.
Mislim i sada ja mogu da popijem ali neću, a žena mi ne pije već godinama.
U svakom slučaju očekuje vas jedan Investicioni talas ulaganja od strane Novosadjana ka Beogradu u narednom periodu, to je sigurno.
Prvi ja koji sam se dvoumio izmedju ova dva grada za sledeće ulaganje.
Zbog ovakvih stvari mislim da će se još više pojaviti želja za kupovinom u samim centrima gradova kupovina stanova ma koliko da koštaju jer se tamo ipak osete manje sankcije to jest restrikcije osnovnih stvari.