Evo da napišem malo o mojoj prodaji stana oko 52m2 u NS-u, starogradnja, za renoviranje i na odličnoj lokaciji(kačio sam ga ovde).
Krenuo pre nekih 2 meseca da ga prodajem po ceni od 2200eur(2100eur za prijatelje).
Pre nekoliko nedelja je spušten na 2100eur(2000eur za prijatelje).
Sada će biti i na oglasima za 2000eur(verovatno bi ga dali nekome i za 1950eur/m2).
Nakon mesec dana će onda ipak biti oglašen najverovatnije i za 1900eur.
Žuri se bratu da ga proda jer treba da kupuje stan i do kraja godine može da podnese za one subvencije na osnovu mlade mame(za dete mislim 30k eur).
Ide loše prodaja jer nismo ni sredili lepo stan za prodaju(barem da smo izbacili sve stvari i okrečili)a i loše je uslikan stan, pa čak i ovi iz agencije su pogrešili neke stvari u oglasu.
Trenutno ga izdajemo nekom drugaru i on će ga možda i kupiti ako dobije neke bonuse i ako mu odobre stambeni kredit.
PS: I dalje nismo sigurni koliko ima stvarno m2 stan, pa ga prodajemo koliko je i uknjižen(nisam siguran da li je terasa ušla u tu kvadraturu ili nije).
Evo primer jedne traljave i veoma loše prodaje stana iz ličnog iskustva
Ja neću da bilo šta radim(1/4 stana je moje) jer prosto nemam vremena za to, ti novci mi ni ne trebaju jer bih ih oročio ili kupio bolja kola.