Šta je novo?

Cene nekretnina

Voleo bih da upoznam ove ljude što smišljaju imena za ove stambene komplekse. Sve luxevi, avenije....kad ono međutim...
Evo Djordje33 sa foruma je smislio ime Sakura Park za svoju investiciju. Posalji mu poruku, pitaj ga da se upoznate.

Btw sad mi iskocila reklama za novogradnju na Banovom Brdu - JUPITER

Poslednja izmena:
Idemo i Jupiter :) samo neka se gradi!
Ovo kao da štede na arhitektama, svaki projekat izgleda isto ili slično. Očekujem da nastave dalje, do Saturna, Urana i Neptuna. Za Plutona već nisam siguran jer je neopravdano izgubio status planete.

Ja sam premijum i to zahtevam i od okoline.

A ovi tvoji predlozi tek ne dolaze u obzir, premijum parking mesto napolju pa da se zlopatim sa snegom i ledom pola godine?

Kuca ne dolazi u obzir jer zbog okolnih 10 to spratnica nikad ne bih imao sunca ni privatnosti.
Onda jedino maska na lice od garaže do stana, ali ne obična nego premijum :cool:

Pa jeste ali to je Bugarska, i uvek će ostati Bugarska, a mi smo Srbija, zapadno od njih :cool:
Bilo nekad, sad se prepricava.... Bugarska nas polako melje u svakom pogledu, pa sad retko da ima nesto u cemu smo bolji od njih (ja se iskreno ne mogu setiti). Oni ladno imaju 3 (tri) velika ski centra recimo i rade uzurbano i na cetvrtom (a mi imamo jedan, Staru i Zlatibor i ne racunam). Presli su nas po prosecnim zaradama, standardu odavno, imaju metro u Sofiji i privrsavaju jos jednu liniju (sa ekspanzijom trenutne dve), imaju veci aerodrom u Sofiji, plus imaju jos aerodroma osim Sofije :)
Jedino po cemu smo uporedivi sada jeste odliv ljudi :mad:
edit: a da i po korupciji smo tu negde, mozda smo tu bolji (tj oni su gori od nas). A politicki i kriminalno smo integrisani sa njima, pa su ti isti ljudi u tom miljeu i u Bg-u i u Sofiji :)

Bilo nekad, sad se prepricava.... Bugarska nas polako melje u svakom pogledu, pa sad retko da ima nesto u cemu smo bolji od njih (ja se iskreno ne mogu setiti). Oni ladno imaju 3 (tri) velika ski centra recimo i rade uzurbano i na cetvrtom (a mi imamo jedan, Staru i Zlatibor i ne racunam). Presli su nas po prosecnim zaradama, standardu odavno, imaju metro u Sofiji i privrsavaju jos jednu liniju (sa ekspanzijom trenutne dve), imaju veci aerodrom u Sofiji, plus imaju jos aerodroma osim Sofije :)
edit: a da i po korupciji smo tu negde, mozda smo tu bolji (tj oni su gori od nas). A politicki i kriminalno smo integrisani sa njima, pa su ti isti ljudi u tom miljeu i u Bg-u i u Sofiji :)
Imamo i mi aerodrom u NIsu.

Po smanjenju stanovnistva su duplo gori od nas jer su od 90ih do sad izgubili 2.5 miliona stanovnika a mi 'tek' milion.

Takodje po ECI indeksu kompleksnosti ekonomije smo uvek koji frtalj ispred njih.

Eto da se setis sledeci put :)

E moj bato, imaju sve to što kažeš, ali nemaju ni jedan ono što mi imamo...da pljujemo sami po sebi najbolje i najdalje, onako u vis i uz vetar...a nemaju ni neprijatelje oko sebe koji govore istim jezikom kao oni i mrze ih što postoje itd itd...

Evo vidi nova generacija turista kakav smeštaj traži...

Nema pojma autor tog teksta. Kaze trazi se eko smestaj, glamping. Moze i bez toaleta. Da on zna svoj posao znao bi da je premijum buducnost i da se zato on sad kupuje dok je jeftin.

E moj bato, imaju sve to što kažeš, ali nemaju ni jedan ono što mi imamo...da pljujemo sami po sebi najbolje i najdalje, onako u vis i uz vetar...a nemaju ni neprijatelje oko sebe koji govore istim jezikom kao oni i mrze ih što postoje itd itd...

Evo vidi nova generacija turista kakav smeštaj traži...
Generacija Z poznata je kao ekološki svesnija od prethodnih, pa ne čudi podatak iz istraživanja kompanije Telus International da je čak 54% pripadnika ove generacije spremno da plati više za uslugu koja je u skladu sa ekološkim principima.

- Većina bira "eco friendly"

To stoji u tekstu, a ti mi malopre kazes da sam cudan kad hocu eco friendly apartman.

Nisi ti svetski premijum dasa kako se predstavljaš, čim nisi probao eko zeleni austrijsko-italijanski premijum na otvorenom, i to onako go kako ondašnji seljani predlažu...tek tad ćeš znati da ceniš Zlatiborski premijum ;)
Pored toga sto mi smetaju otrovi, alergican sam i na polen. Zato nisam probao to spavanje na premijum travi.

Ali svakako mislim da je to buducnost turizma, gola livada bez igde icega.

Jeste, ali u normalnim zemljama se bore protiv ambrozije a kod nas bas i ne, tako da premijum livade jos uvek nemamo.
S obzirom da sam ceo zivot alergican na razne korove, polene i travke, pa i ambroziju, moj boravak i zivot u Becu su milina u odnosu na Beograd. Budem po 10 dana u aprilu/maju, preporodim se. Tamo to seku, tretiraju, ciste, kod nas u Beogradu to sve u povoju. Zato vrtovi Mirijeva jos nece ici na 6k, ostaje jakih 5k po kvadratu @cekicimalj :)

Evo mali jubilej. Probijeno 12000. Kad dođe do 15000 udarite reply. Ko želi da čestita nek čestita, ko ne želi nek ignoriše. 😁
Screenshot_20230412_200839_Chrome.jpg

S obzirom da sam ceo zivot alergican na razne korove, polene i travke, pa i ambroziju, moj boravak i zivot u Becu su milina u odnosu na Beograd. Budem po 10 dana u aprilu/maju, preporodim se. Tamo to seku, tretiraju, ciste, kod nas u Beogradu to sve u povoju. Zato vrtovi Mirijeva jos nece ici na 6k, ostaje jakih 5k po kvadratu @cekicimalj :)
Pa šta čekate ti i N.Oliver, odmah kupujte stan na Zlatiboru, begajte od ambrozije na planinu...vama će i standard klasa da pomogne! ;)
Šta mislite otkud toliko mojih vojvođana dolazi često gore i kupuje stanove...

Mesto sa najmanje polenskih alergena, naučno dokazano...sastav zemljišta, "ruža vetrova", jod, aromatična vegetacija...kažu da sve to uđe i u beton pri izgradnji pa i on postane "zelen" i kasnije zrači u stanu :cool:

Pise "Zlatibor ima oko 200 - 300 polenovih zrna.". Nije to bas malo, jos ako udje u beton pa nastavi da zraci cele godine..

Plus ne verujem tim cajetinskim drzavnim organizacijama. Vise verujem prenosnim mernim stanicama sa aliexpresa.

U isto vreme Beograd 900 a Vojvodina preko 1000, u pitanju je srpska državna organizacija SEPA a ne Čajetinska...ali upravu si najbolje verovati onom prenosnom "Krnjavku" što kaže da je vazduh čistiji u Njujorku haha

Vrh