Daa ovi cuveni IT-jevci jesi li sretao takve?![]()
Pocetnici kupuju u krugu dvojke ili nbg, stariji u naseljima stanove po 80 m2 a oni 70 godiste i stariji prodaju pa idu na selo
Daa ovi cuveni IT-jevci jesi li sretao takve?![]()
Zanimljivo ali veoma logicno!Da
Pocetnici kupuju u krugu dvojke ili nbg, stariji u naseljima stanove po 80 m2 a oni 70 godiste i stariji prodaju pa idu na selo
Brinem jer se spremam da uletim malo jacevradovicu mnogo se brines za cene stanova s obzirom da kupujes ne da bi preprodavao, sta te briga, sigurno ce tvoja deca jedan dan moci da ih prodaju po cenama po kojima si ti pazario...
Zanimljivo ali veoma logicno!
Koliki procenat prodaje nekretnina po tebi u Beogradu je od cistog kriminala na primer droga, Velja nevolja, neka zesca pljacka ili slicno.
(ne misli se tu na kompezacije nego ovo
Da ti imas malo jace ne bi blejao ovde po forumimaZanimljivo ali veoma logicno!
Koliki procenat prodaje nekretnina po tebi u Beogradu je od cistog kriminala na primer droga, Velja nevolja, neka zesca pljacka ili slicno.
(ne misli se tu na kompezacije nego ovo gore).
Brinem jer se spremam da uletim malo jaceKad investiram vece sume onda mi svaka sitnica znaci
![]()
Logično, da je stvarno agent, on bi nas nagovarao na hitnu kupovinu, Jer evo, sutra će biti povećanje preko 50% i ostala su samo dva stana u suterenu i jedan u potkrovlju, sve je drugo rasprodato...Meni vise deluje da je ovde neko od redovnih ucesnika malo cosplayovao agenta nego sto nam je dosao pravi agent, ali ok![]()
Dosao covek da se pozali kako mu stao posao i onda otisao jer ima mnogo posla![]()
Ta nekolicina ugovora od po 200-300-400 evra po kvadratu ima ~0% uticaja na trend, i zanemarljivo mali uticaj na prosecnu cenu.Nisam to hteo da kazem. Hteo sam da kazem/napisem da je takvih oscilacija u tom rangu bilo kontinuirano kroz istoriju.
Po mom misljenju te oscijalcije dolaze zbog ugovora koji su "nebuloze" a to su ovi ugovori ispod. U zavisnosti od broja nebuloza (200e po m2) desava se ta oscilacija.
Tako da to nije merodavno jer ide gore dole (sama cena nekretnina). Moramo imati podatke iz 3-4 meseca da je kontinuirano pad i onda se moze reci jeste pad je.
Pogledajte prilog 153872