Jedan kreditni kupac pravi lanac od 5,5 keš kupaca. Mika mora da uzme kredit od banke da bi Žika Pera Jova Bratislav i Stanislav kupili stan za keš. Zato kreditni kupci vuku celokupnu kupoprodaju. Manji deo novca potiče od kriminala, prostitucije, korupcije, legalnih biznisa.ala ulecu neki novi registrovani od jutros)
Ok vlasnice agencije ako je tebi islo lose u novembru i decembru to ne znaci da je svima. Imamo zvanicne podatke.
Kreditni kupci su tek 9% svih kupaca. Koga briga za kredit. Izgleda da svi kupuju sa gotovinskim placanjem![]()
Jao, kakvo lupanje. Kod nas cene i jesu poludele jer je ponuda nikakva, stanogradnja nikakva. Par većih projekata i gomila od po par desetina stanova.presli smo kolicinu izgradnje novih kvadrata ne samo Budimpeste nego i neke vece gradove.
Eto koliko se razumesznaci 40-50 stanova mesecno![]()
Nije tačno. U decembru je zabeležen pad kupoprodaje od 15% u odnosu na isti period prošle godine. Sad je euribor prešao trojku i Sigurna sam da je pad još veći.to ne znaci da neko drugi ne zakljucuje vise. Vrlo je moguce da se samo prelilo na druge agencije. Imas zvanicne podatke i ne treba sad praviti sumnju na te podatke.
TI kazes pad od novembra a evidentno je da nema pada.
Ne rade svi nego ko ima ugovor sa BNV. Ali najvise prodaje par agencija i naravno oni sami direktno.Ali ne mogu da se zalim..dobro je
I BNV rade svi, a ne samo elitnije agencije
Zar ne bi bilo logično da bi agenti idete po forumima i ubeđujete ljude da kupoprodaja i dalje sjajno ide, prodali ste sve suterene i golubarnike, kako bi još neku naivnu ovčicu navukli na kupovinu, pre sunovrata cena nekretnina koji sledi, jednako kao i u svetu?Eto koliko se razumes
Stopa odustajanja i kad napravimo ugovor je 20% ja naravno platim uvek advokata, drugo taj broj podelis sa dva posto je uglavnom predugovor i ugovor, 2% je u 80% slucajeva, platim porez, agenta…
Oko 20 zakljucenih kupoprodaja mesecno u najboljim danima
Ne rade svi nego ko ima ugovor sa BNV. Ali najvise prodaje par agencija i naravno oni sami direktno.
Ti si bio nejasan kada si rekao "prodje mi 20 ugovora". Ok 20 komada nije lose. Koliko agenata ima agencija? 30?
Kako pad od 15%?? OpetNije tačno. U decembru je zabeležen pad kupoprodaje od 15% u odnosu na isti period prošle godine. Sad je euribor prešao trojku i Sigurna sam da je pad još veći.
Na sajtu pise da je isti broj kupoprodaja kao prosli decembar. Doduse starigradnje su pale 10% one su mozda merodavnije. Svakako da 15% pad nigde ne stoji jos.Nije tačno. U decembru je zabeležen pad kupoprodaje od 15% u odnosu na isti period prošle godine. Sad je euribor prešao trojku i Sigurna sam da je pad još veći.