Jedan kreditni kupac pravi lanac od 5,5 keš kupaca. Mika mora da uzme kredit od banke da bi Žika Pera Jova Bratislav i Stanislav kupili stan za keš. Zato kreditni kupci vuku celokupnu kupoprodaju. Manji deo novca potiče od kriminala, prostitucije, korupcije, legalnih biznisa.ala ulecu neki novi registrovani od jutros )
Ok vlasnice agencije ako je tebi islo lose u novembru i decembru to ne znaci da je svima. Imamo zvanicne podatke.
Kreditni kupci su tek 9% svih kupaca. Koga briga za kredit. Izgleda da svi kupuju sa gotovinskim placanjem
Jao, kakvo lupanje. Kod nas cene i jesu poludele jer je ponuda nikakva, stanogradnja nikakva. Par većih projekata i gomila od po par desetina stanova.presli smo kolicinu izgradnje novih kvadrata ne samo Budimpeste nego i neke vece gradove.
Eto koliko se razumesznaci 40-50 stanova mesecno
Nije tačno. U decembru je zabeležen pad kupoprodaje od 15% u odnosu na isti period prošle godine. Sad je euribor prešao trojku i Sigurna sam da je pad još veći.to ne znaci da neko drugi ne zakljucuje vise. Vrlo je moguce da se samo prelilo na druge agencije. Imas zvanicne podatke i ne treba sad praviti sumnju na te podatke.
TI kazes pad od novembra a evidentno je da nema pada.
Ne rade svi nego ko ima ugovor sa BNV. Ali najvise prodaje par agencija i naravno oni sami direktno.Ali ne mogu da se zalim..dobro je
I BNV rade svi, a ne samo elitnije agencije
Zar ne bi bilo logično da bi agenti idete po forumima i ubeđujete ljude da kupoprodaja i dalje sjajno ide, prodali ste sve suterene i golubarnike, kako bi još neku naivnu ovčicu navukli na kupovinu, pre sunovrata cena nekretnina koji sledi, jednako kao i u svetu?Eto koliko se razumes
Stopa odustajanja i kad napravimo ugovor je 20% ja naravno platim uvek advokata, drugo taj broj podelis sa dva posto je uglavnom predugovor i ugovor, 2% je u 80% slucajeva, platim porez, agenta…
Oko 20 zakljucenih kupoprodaja mesecno u najboljim danima
Ne rade svi nego ko ima ugovor sa BNV. Ali najvise prodaje par agencija i naravno oni sami direktno.
Ti si bio nejasan kada si rekao "prodje mi 20 ugovora". Ok 20 komada nije lose. Koliko agenata ima agencija? 30?
Kako pad od 15%?? Opet )))Nije tačno. U decembru je zabeležen pad kupoprodaje od 15% u odnosu na isti period prošle godine. Sad je euribor prešao trojku i Sigurna sam da je pad još veći.
Na sajtu pise da je isti broj kupoprodaja kao prosli decembar. Doduse starigradnje su pale 10% one su mozda merodavnije. Svakako da 15% pad nigde ne stoji jos.Nije tačno. U decembru je zabeležen pad kupoprodaje od 15% u odnosu na isti period prošle godine. Sad je euribor prešao trojku i Sigurna sam da je pad još veći.