Jaoooo ne diraj samo u taj zlatibor, labud taman napisao post a da nema tu kljucnu rec.. Sve si upropastio!Neko je pomenu Zlatibor, poslednja nedelja raspusta rezervisano 705/2000 na bookingu, znaci svaki treci apartman prazan u sred raspusta i to po cenama od oko 30-40 evra dnevno.
Vise se isplati prodavati helium balone nego izdavati apartman.
Izvini, sledeći put cu koristiti termin premijum planina.Jaoooo ne diraj samo u taj zlatibor, labud taman napisao post a da nema tu kljucnu rec.. Sve si upropastio!
Ako je rezervisano 705/2000, onda je svaki treci zauzet (a ne prazan), tj. dve trecine su prazni.Neko je pomenu Zlatibor, poslednja nedelja raspusta rezervisano 705/2000 na bookingu, znaci svaki treci apartman prazan u sred raspusta i to po cenama od oko 30-40 evra dnevno.
Vise se isplati prodavati helium balone nego izdavati apartman.
Moja greska, lapsus, 705 je slobodno.Ako je rezervisano 705/2000, onda je svaki treci zauzet (a ne prazan), tj. dve trecine su prazni.
Al si naivan .... ubacio si SNG pa ispali ovi rezultati, samo dan kasnije, tj od 15. do 22. januara trenutna zauzetost 71%.Što znači da je zauzetost sledeće nedelje (pon-pet) na dan 12.jan u 15h oko 65%, odnosno od subote 14.jan do nedelje 22.jan već 87% (to je zbog vikenda)
Takođe je važno napomenuti da na Zl...pardon na najlepšoj našoj zlatnoj planini popunjenost poraste do 92-95% negde na dan pre
To se dešava jer je Zl veoma blizu i lako je doći do njega, tako da i ljudi neretko u zadnji čas zakazuju
Naravno veoma je važno spomenuti da su svi hoteli na 95-100% popunjenosti, odnosno da je tzv Premijum smeštaj popunjen skoro stalno
Buking prenosi sve ukupno a tu je velika večina u Standard-u
Ali upravu ste ako mislite da treba lepših i boljih zgrada graditi, a ovim ružnjikavim promeniti fasade. Ja lično oštro osuđujem
svaki jeftini projekat na zlatnoj planini !!!
SNG je Srpska Nova godina koju si ubacio u seaarch pa zato veca popunjenost.Nejasan si kad spominješ Zlatibor, ali nije to suština, vidiš da sam naglasio da je vikend! Znači čisto pristupam svemu!
Slažem se za cene koje spominješ, ali kad pogledaš hotele i pravi premijum tamo i jesu cene preko 100e. Druga je stvar što ga očajno malo ima.
Velika većina na bukingu je Standard,...čist, mirišljav, sa lepim posteljinama, blizu centru...ali opet Standard.
Meni je pomalo čudno da je i toliko popunjeno, ali opet predpostavljam to je jer
ljudi idu gore zbog zdravlja, uređeno je i relativno blizu
A što se tiče Standard smeštaja ne bih dao više od 50-60e ni da je u Aspenu, Kolorado...Standard je svugde Standard
Valjda cenu diktiraju kupci, prodavac je slobodan da ceni svoju nepokretnost koliko god želi, ali ništa od toga ne vredi dok se ne pojavi neko ko će dati novac.Cenu diktiraju prodavci, a ne city expert...
Nisu slucajno uzeli, ali nista cudno kod nas. Gde drzava krene da se mesa, dobijemo eksploziju u pravom smislu te reci - pogledajte ekipu u gradu i na drzavnom nivou i sve je jasno
Glupi Nemci, nisu svesni kakve bi zgrade mogle da se sagrade na ovim lokacijama. \s
Beli labude, kakav standard kakav premijum? Pričamo o planini od 1500 mnv koja sredinom januara meseca još nije otvorila ni jednu jedinu stazu?! Shvataš li koji je to nivo ludila? Kao kada recimo na Kranjskoj Gori ili Mariborskom Pohorju, koji su inače niži od Zlatibora, ne bi ništa radilo u sred skijaške sezone- potpuno nezamislivo, zar ne? Ali na Zlatiboru nikog nije briga, priča se o izgradnji drugog kraka Gold gondole, svi jedu, piju, srećni i zadovoljni.Nejasan si kad spominješ Zlatibor, ali nije to suština, vidiš da sam naglasio da je vikend! Znači čisto pristupam svemu!
Slažem se za cene koje spominješ, ali kad pogledaš hotele i pravi premijum tamo i jesu cene preko 100e. Druga je stvar što ga očajno malo ima.
Velika većina na bukingu je Standard,...čist, mirišljav, sa lepim posteljinama, blizu centru...ali opet Standard.
Meni je pomalo čudno da je i toliko popunjeno, ali opet predpostavljam to je jer
ljudi idu gore zbog zdravlja, uređeno je i relativno blizu
A što se tiče Standard smeštaja ne bih dao više od 50-60e ni da je u Aspenu, Kolorado...Standard je svugde Standard
Glupost da se pecaju "zeleni", ko kad bi neko slikao adu i rekao vau kako beograd neguje reke i prirodu. Prodji malo isarom kroz google street.
https://www.ekapija.com/news/397014...-dedinju-u-prvom-lux-kondo-hotelu-zlatiborski
www.zlatiborskicar.rs/
Čist premijum, apartmani od 18kvm, to neki novi trend mikro stanovi, mikro kuće i mikro apartmani… još malo i bićemo ko Japan
Zna li se cena ovde ako je neko već proveravao?
Ovo mi deluje ok, ima taj restoran/vidikovac, i parking mesto za svaki apartman u garazi. Zna li se koja je cena?