Ne znam kako te nije sramota. Citam prethodnih nekoliko strana i sve polemike.
Zaista mislim da ti i tebi slicni ne treba uopste da pominjete PIGS zemlje, niste dostojni bukvalno (ne znam ko uopste te zemlje zove tako i tu skracenicu na zemaljskoj kugli koristi u 2022) mora da si to ucio na nekom nasem eminentnom komunjarskom fakultetu
Posto sam te zemlje za svojih malo godina obisao uzduz i popreko vise puta, ne mogu da verujem kakvu kolicinu gluposti sam procitao i ne zelim ni da citiram ni ponavljam. Od osoba koje jedino od sveta sto su videle su sajtovi tipa numbeo i slike na guglu.
Zamisli da neko pominje Italiju i Spaniju… na forumu o ceni Bg nekretnina i da danima stavlja u isti kos Spaniju i Beograd. Mislim dovoljno receno koliko je to delusional.
Najzatucanija, najnazadnija zemlja, najgori narod, konstantan priliv najgoreg naroda, nemamo nista nase da valja, najgora infrastruktura, privlacimo sve najgore, pa i najgore turiste svim najgorim najvise prostitucijom i lako dostupnim da ne nastavljam.
Sto to ne udje u bdp i gdp i ostalo kriminalci na baterije a i oni pravi a prostitucija posebno kao vrlo velika stavka. Pa to je realno koliko njih zivi od toga? I zena i muskaraca. Mi smo zemlja koja jedino to predstavlja i moze da ponudi i na to se svodi. Samo dovoljno da se ode na setalniste bnv i u galeriju beton halu i slicne mega sund lokacije, sve jasno postaje. Te ljude nepogresivo i vrlo ocigledno izdvojis i shvatis da je jako veliki broj njih.
Do ujutru bih mogao ovako. Jer je to jedino realno i cinjenicno stanje. Jedva cekam opet sve da pukne kako treba, ni moje nece vredeti nista, ali makar opet da zivimo u realnosti.