Ta tvoja teza mi lici na ono, svi su isti. To svi su isti je ubijanje motivacije za bilo kakvim boljitkom,
Pa valjda cene su bile kakve jesu, drzava je cak gradila Stepu da bi pokrenula gradjevinu koja je zbog svetske krize bila u problemu.
Nije imala poslove u nekretninama, tajne ugovore, nije izbacivala neuknjizene nekretnine iz prodaje, (ovi navodno privremeno a to vec traje 4 godine).
Realno ni jedna vlast nije bila dobra, ne znam sta bi bilo npr. da je Djindjic ostao ziv jer tada je napredak drzave bio jasan kao dan.
Tako da ja mogu da poredim koliko je neka vlast losa. Dakle ovi su neuporedivi, nije dva puta gore, tri puta vec nekoliko desetina ili stotina u zavisnosti od koju oblast posmatramo koju su unistili.
A pored toga su zaista glupi za sebe. Jer svi bi disemo isti vazduh, a i oni imaju decu kojoj je neizvesna budunost po svim osnovama.
I sad ako ja to nekome treba da objasnjavam, a taj neko nije neki deda iz zabiti koji ima samo nacionalne frekvenicje onda oi cemu se tu radi?
Ne mislim da neka nova vlast moze da nastavi poslove s nekretninama, jer pod jedan gradjani ce glasati one koje ce da skopiraju ovo, a pod dva ako je ovo posao od ovih i sliva se u njihove offshore racune sa tajnim Ugovorima, to i ne mogu izmeniti... a bice jako tesko i da se novac i zemlja vrate gradu / drzavi, te sto je opljackano, opljackano je.
Ali logicno kad krene poreska da ceslja poreklo novca i da naplacujje poreze za drugi, treci, peti stan, i na izdavanje, eto nekih para za budzet.
Ovako se to ne radi, jer je poetna prodati sa sto vecom cenom radi forsiranja BDP-a i licnih provizija od posla.