Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.245
Naravno da je bilo u 10x manjoj meri, to samo naprdni simpatizeri mogu da poriču. Pa jedna Vidovdanska se nikad nije desila pre 2012. Hajde, otidi na Gugl i kucaj u pretrazi i uključi filter da prikazuje sva takva urušavanja zgrada pre 2012. Baš da vidim koliko ćemo takvih slučajeva naći. Ja sam već uradio neke pretrage malopre.
A da, u isto neko vreme je u Jovanjici počeo da gaji Travicu... Bio tada i Julin tamo, slikao se obučen kao Super Mario kako orezuje biljke, ali u susednim plastenicima...
Pa u isto neko vreme je počeo sa bratom da rovari Šitkoin, tako da ne vidim šta je tu čudno da se tada setio, niti kako to menja ovo što sam rekao, da u temelju cele ove manije i propagande stoji on i njegova Partija, kojima najviše ide u prilog da cene odu što više i samim tim i porezi i kajmaci što više.I to se sve setio 2015. do tad mu nije padalo na pamet. Bas nekako u vreme kada te cene u celom svetu skacu. I sad ce da namesti da stagniraju/padaju bas kada se u celom svetu to desava.
A da, u isto neko vreme je u Jovanjici počeo da gaji Travicu... Bio tada i Julin tamo, slikao se obučen kao Super Mario kako orezuje biljke, ali u susednim plastenicima...
Poslednja izmena: