Zanimljivo. Najjace plivanje je tradicionalno kod iskljucenja Geneks bas gde se izlazi u Omladinskih brigada.Koliko ja znam oni prosiruju kapacitete kanalizacije i odvoda duz omladinskih brigada, medjutim to jos nije zavrseno
Ako gresim neko ce me ispraviti![]()
One u centru ce da sacuvaju one van ima da poruse. E sad kako ce stanari da se obestecuju, to je neka nova matematika.Nego razmišljam šta će se desiti sa svim ovim starim zgradama od 50+god u buducnosti? Trenutno je tu neko opšte ignorisanje...
Sto bi rekao Megadeth - Symphony of DestructionDaj čoveku pare i moć da vidiš kakav je.
Upravo to. Ogroman rizik, a ljudi često uđu u to jer im cena deluje primamljivo ili ih agenti i prodavci ubede da će sigurno sve biti legalizovano. A u praksi, nikad ne znaš kada može da se pojavi odluka da se ruši.Nikad nisam kapirao kako neko ima 100k-200k keša i odluci da ga ulupa u nesto sto neko nekad moze da donese odluku da se samo rusi. To moze da uradi samo covek koji nije zaradio te pare ili nesto drugo.
još bolje wc šolja da možeš da gledaš kak ti lepša polovina spava dok kenjaš, dobiješ neku inspiraciju.Čemu služi kada u spavaćoj sobi?
Ili kad preteraš sa alkoholom a ona blizujoš bolje wc šolja da možeš da gledaš kak ti lepša polovina spava dok kenjaš, dobiješ neku inspiraciju.
Isto. Doduše na letovanju. Ajde tuš, kada.....ali wc šolja..... što kažeš pakao.Ja sam tako negde otišao sa ženom kad smo tek počeli da se zabavljamo (ne znam više gde, možda Berlin), kad ono kupatilo odvojeno staklenim zidom.
Znači, pakao, ne bih ni sada posle 10 godina braka mogao na tu šolju dok je u sobi...
Ako ne mozes da podneses supruznika u najgorem, ne mozes ni u najboljem.Isto. Doduše na letovanju. Ajde tuš, kada.....ali wc šolja..... što kažeš pakao.
Sve banke u Srbiji su od danas, 15. septembra u obavezi da klijentima ponude potrošačke, gotovinske i stambene kredite po novim, nižim kamatama.![]()
Sve banke obavezne da ponude kredite po nižnim kamatama: Računica na primeru od pola miliona dinara
Sve banke u Srbiji su od danas, 15. septembra u obavezi da klijentima ponude potrošačke, gotovinske i stambene kredite po novim, nižim kamatama.www.021.rs
Ko ih obavezuje?Sve banke u Srbiji su od danas, 15. septembra u obavezi da klijentima ponude potrošačke, gotovinske i stambene kredite po novim, nižim kamatama.![]()
Sve banke obavezne da ponude kredite po nižnim kamatama: Računica na primeru od pola miliona dinara
Sve banke u Srbiji su od danas, 15. septembra u obavezi da klijentima ponude potrošačke, gotovinske i stambene kredite po novim, nižim kamatama.www.021.rs
E jbg.."Za zaposlene i penzionere čija su primanja manja od 100.000 dinara"
Da bude potpuna info a ne klikbejt.
Mogu da ponude ali ne moraju da odobre "diskreciono pravo"Sve banke u Srbiji su od danas, 15. septembra u obavezi da klijentima ponude potrošačke, gotovinske i stambene kredite po novim, nižim kamatama.
Keš za hranu...školu...odmor...auto do 5kMislim da će ovde najveći efekat mere biti povećana potražnja za keš kreditima, a građani sa nižim primanjima će se više zaduživati. Čekam @Suzuman na kraju kvartala da izađe sa analizom da vidim da li je ova teorija tačna.
U svakom slučaju, biće zanimljivo videti šta će biti u narednim godinama ako se isti ne budu vraćali redovno.
Zašto misliš da se krediti neće vraćati? Naši ljudi su daleko revnosniji po pitanju vraćanja kredita od Zapadne Evrope a od USA mnogo revnosniji. Mislim da se kod nas % nenaplaćenih kredita kreće ispod statističke greške od 5% i tako je već skoro više od 2 decenije.Mislim da će ovde najveći efekat mere biti povećana potražnja za keš kreditima, a građani sa nižim primanjima će se više zaduživati. Čekam @Suzuman na kraju kvartala da izađe sa analizom da vidim da li je ova teorija tačna.
U svakom slučaju, biće zanimljivo videti šta će biti u narednim godinama ako se isti ne budu vraćali redovno.
Dobra opservacija. Ne znam samo da li je to zbog toga sto su ljudi kod nas revnosniji u vracanju kredita, ili zato sto su zakonski mehanizmi naplate kod nas brzi i pouzdaniji sa stanovnista poverioca (izvrsenje na osnovu izvrsne isprave), pa ljudi i ne zele da se upustaju u uzimanje kredita koje nisu spremni da vrate.Zašto misliš da se krediti neće vraćati? Naši ljudi su daleko revnosniji po pitanju vraćanja kredita od Zapadne Evrope a od USA mnogo revnosniji. Mislim da se kod nas % nenaplaćenih kredita kreće ispod statističke greške od 5% i tako je već skoro više od 2 decenije.
Mozda zato sto ljudima prodaju stanove za 10K duga ili sto izvrsitelj uzme 2K nadoknadu za 500e duga, ili ...Dobra opservacija. Ne znam samo da li je to zbog toga sto su ljudi kod nas revnosniji u vracanju kredita, ili zato sto su zakonski mehanizmi naplate kod nas brzi i pouzdaniji sa stanovnista poverioca (izvrsenje na osnovu izvrsne isprave), pa ljudi i ne zele da se upustaju u uzimanje kredita koje nisu spremni da vrate.
to je @iv4n slao jos pre par meseci. Realno, za te pare nema u Pirotu da se kupi novogradnja, da ne govorim o Nisu....Slao mi drugar slike neke novogradnje iz Sofije, ja ne budem lenj i malo proguglam.
Capitol Residence se zove kompleks, krecu cene od 1300e pa navise (sa PDV-om), bolje izgleda nego BW Capitol Residence Sofia
Kompleks izgleda predobro i humano, 7 min kolima od centra Sofije. Bacite pogled slobodno, dajte komentare.