Iskreno po stilu....izgledu placa.... ovo je više vikendica verovatno pravljena 80-ih. Igrom slučaja bogotuni su krenuli da prave kućetine pa je to diglo vrednost....... ali ovo je vikendica. Ostale cene ni bih komentarisao.
Kada je brutalna lokacija, tu je meni bio plan da pravim dvojne ili kuće u nizu i da i sam živim u jednoj i da mi najbolji drugar sa porodicom živi u jednoj od tih, kao i neki prijatelji, ne znam ni da li bi ostala uopšte jedna za prodaju i oglašavanje.
Slažem se da je ovo bila vikendica, ali dosta vikendica su se preuredile za život. Došla je voda, struja, asfaltni put, veliki market itd... sada se stiže za 10-15min do NS-a, a kada se izgradi most još kraće.
Moji baba i deda su tamo živeli leti a u stanu u NS-u zimi, odlično im je bilo, deda izgradio sa prijateljima sam vikendicu/kuću.
Čukundeda mi je izgradio sa kumom i drugarima kuću kada je trebalo sat vremena da se stigne iz NS-a(bus pa peške).
Evo sada je ekspanzija gradnje u delu bližem NS-u, kao što sam i postavio oglase nekih novogradnji, ali dvorišta nemaš. Ispred te dedine vikendice je komšija izgradio glomaznu kućerinu(vilu) ispred bazen(to bi se svidelo ovde na forumu), ali nema dvorište, a moj mladji brat neće da mu proda deo zemljišta već deceniju

Evo sada gledam cene, jeste baš su skočile i baš se vrednuje tu lepa kuća sa placem. Placeva ima jeftinijih malo dalje od glavnog puta, ali neće to ljudi i pogotovo da sami grade, zato i jesu ovakve cene.
Drugar mi baš tu gledao da uzme kada proda stan, pa kuka na cene, ja mu kažem da koleginica prodaje plac na par minuta od glavnog Fruškogorskog puta, ma jok neće ni da gleda ako nije na glavnom putu.
Ove novogradnje sa ozbiljnim cenama isto nemaju dvorište, ali eto kao što sam i rekao pre nekoliko godina sam i sam razmišljao o kupovini.