Nije baš luk i voda ako imaš kiriju od 700eur i nisi podstanar

Slažem se da ima mnogo boljih načina da se ulože novci, znanje, obrazovanje koje se posle može unovčiti, pa kasnije samostalno biznis, posao, partnerstvo ili suinvestiranje sa nekim, u zdravlje naravno da treba da bi prožive duže i budeš aktivan za buduće ulaganje(mada je to uglavnom besplatno, fizička altivnost i ok ishrana, spavanje ...) itd...
Možeš u berzu takodje, akcije itd...
Dubai je relativno i jeftino obići i dobro je za videti po meni, mnogo ideja se može pokupiti i jedan futuristički grad.
Po meni bi svako trebao prvo da ulaže u ono u čemu je po struci i šta najbolje poznaje i u kojem je okruženju, u prošlosti se pokazalo jako dobro ulaganje u nekretnine i pošto nemamo razvijeni znanje oko berze to je prvo što većina radi, ali treba govoriti i da nisu svi dobro prošli u tome.
Ja bih dao tu primere Kopaonika i Zlatibora sa običnim apartmanima koje su ljudi kupovali i koje ne mogu tako lako sada da izdaju i da se bave oko toga i da tu postoji dobar deo ljudi koji su da kažem loše investirali ako ih ne koriste...
Za BG i NS kao i još par većih mesta se veoma lagano izdaju stanovi pa tu nije nikad bio problem izdavanje nego eto ROI koji se ne svidja baš svima.