Ako tebi odgovara ovo stanje sa tendencijom pogoršanja i ukoliko je tačno što si navodio za privatan život onda super.Kada bi M2 bio najbolje sredstvo da se meri inflacija, onda bi je tako i merili.
Samo što... Eto, malo ne uzima u obzir velocitet, ne mora da održava promene u globalnim cenama, odnos ponude i potražnje itd itd. Samo što Sale to već zna, nego priča tek tako.
Toliko je neosnovanih činjenica ovde izgovoreno za svega par dana da je sve izgubilo smisao.
Treba sve ovo izbrisati u nepovrat.
Moj privatni život i finansijska situacija nemaju nikakve veze sa načinom na koji se podaci iznose. Najprostije rečeno: ti si sebe ubedio da će sve otići u propast i nikakva prava brojka te od toga ne može odgovoriti. Svaki drugi post ti ima neke tvrdnje koje nemaju nikakvo uporište u realnosti.Ako tebi odgovara ovo stanje sa tendencijom pogoršanja i ukoliko je tačno što si navodio za privatan život onda super.
Meni još više . Ja bi prvi trebao da navijam za nastavak ovog ludila ali to ne radim. Jer znam gde to vodi.
Nema uporište u realnosti da nam se monetarna masa povećala 55% od marta 2022 i ne staje .Moj privatni život i finansijska situacija nemaju nikakve veze sa načinom na koji se podaci iznose. Najprostije rečeno: ti si sebe ubedio da će sve otići u propast i nikakva prava brojka te od toga ne može odgovoriti. Svaki drugi post ti ima neke tvrdnje koje nemaju nikakvo uporište u realnosti.
Ja mogu da budem nezadovoljan inflacijom jer mi je pojela životni standard, ali ne mogu nasumično da tvrdim kao ti neke stvari koje jednostavno nisu tačne i nemaju nikakvu realnu uzročno-posledičnu vezu.
Ali pošto je to postala manje-više generalna tendencija, mislim da mi je ovde dosta. Uključiću se ako imam da prenesem neko realno iskustvo iz sveta nekretnina, ovakve teme treba izbegavati u širokom luku.
Neću više da pišem jer kako ide onaj vic, besplatno pišem ali dzaba
Ima li ovde neki ekonomista ili svi smo jutjub kursadzije pa se nabadaju pojmovi i teorije kako cujemo pa ovde napisemo?
Zapravo mislim da je vecina u toj 'dosadnoj' zoni predvidjanja, samo par ekstrema izazovu na disproporcionalan broj odgovora pa izgtleda da vecina spada tu.Ovde su uglavnom podeljena ekstremna misljenja da ili idemo u zlatno doba ili u propast.
Realnost je da verovatno idemo +-5-10% gore sa standardom, sto je na kraju dana ipak dosadno za diskutovanje.
To je barem moje misljenje, jednako smo blizu zlatnom dobu kao i Saletovoj apokalipsi.
Nisam ja pričao ni o kakvoj apokalipsi. Ja sam pričao da ovo što se dešava sad u zemlji je najveća pljačka od hiperinflacije 90-tih.Ovde su uglavnom podeljena ekstremna misljenja da ili idemo u zlatno doba ili u propast.
Realnost je da verovatno idemo +-5-10% gore sa standardom, sto je na kraju dana ipak dosadno za diskutovanje.
To je barem moje misljenje, jednako smo blizu zlatnom dobu kao i Saletovoj apokalipsi.
propasti nećemo, spasa nam nema, u to ime, živeli!!!Nisam ja pričao ni o kakvoj apokalipsi. Ja sam pričao da ovo što se dešava sad u zemlji je najveća pljačka od hiperinflacije 90-tih.
Rekao sam da će suludo trošenje u infrastrukturne projekte koji su namenjeni da se što više para uzme dok može uzrokovati buduće i tekuće probleme. Da ti projekti neće donositi novac ni za otplatu kamate na kredite. Da će nam otplata kamata ograničiti zdrav rast i da će nam trebati desetak godina opet da se izvučemo opet. Da ukoliko bude loša ekonomija u Evropi (a biće) da će se to zaduživanje slomiti preko ledja običnih ljudi najverovatnije kroz kurs (20-25%) i da je rizično preterano se zaduživati u stranoj valuti i apelujem na oprez.
Propasti nećemo, spasa nam nema .
Ako je to apokalipsa, onda neka bude.
Pa nego sta je lolNisam ja pričao ni o kakvoj apokalipsi. Ja sam pričao da ovo što se dešava sad u zemlji je najveća pljačka od hiperinflacije 90-tih.
Rekao sam da će suludo trošenje u infrastrukturne projekte koji su namenjeni da se što više para uzme dok može uzrokovati buduće i tekuće probleme. Da ti projekti neće donositi novac ni za otplatu kamate na kredite. Da će nam otplata kamata ograničiti zdrav rast i da će nam trebati desetak godina opet da se izvučemo opet. Da ukoliko bude loša ekonomija u Evropi (a biće) da će se to zaduživanje slomiti preko ledja običnih ljudi najverovatnije kroz kurs (20-25%) i da je rizično preterano se zaduživati u stranoj valuti i apelujem na oprez.
Propasti nećemo, spasa nam nema .
Ako je to apokalipsa, onda neka bude.
Pa nije apokalipsa. To je realnost. Samo je suprotno prodajnim danima nekretnina i narativu foruma. A to kolika će biti naredna kriza i u kojoj formi odrediće USA kao i uvek u skladu sa njenim interesima. Počeće i završiće se kad oni kažu.Pa nego sta je lol
Hocemo li ikad docekati potpun oktobarPodaci na cenenekretnina.rs su ažurirani!
Realnost je koliko i Mirijevo 10k (5k je vec dosta realnije).Pa nije apokalipsa. To je realnost. Samo je suprotno prodajnim danima nekretnina i narativu foruma. A to kolika će biti naredna kriza i u kojoj formi odrediće USA kao i uvek u skladu sa njenim interesima. Počeće i završiće se kad oni kažu.
Novi projekat u Vrnjačkoj Banji: Zgrada Bombona – savršena prilika za investiranje
Vrnjačka Banja postaje sve privlačnija destinacija za život i investiranje zahvaljujući modernim stambenim projektima koji nude spoj kvaliteta, funkcionalnosti i odlične lokacije. Jedan od najatraktivnijih projekata u ovom poznatom turističkom centru je stambeni kompleks Bombona, koji...www.danas.rs