Šta je novo?

Cene nekretnina

Kako je sve to proračunato i nezanimljivo.
Bili smo zanimljiviji kad smo bili siromašniji.

Poslednja izmena:
Zavisi od visine rate i od potencijala rasta plate i koliko je neko dobar sa budzetiranjem.
Definitivno nije nemoguce...
previše nepoznatih varijabli uključeno ako mene pitaš...ša bi bilo kad bi bilo po mom mišljenju ipak nije teza koja može da opravda ispravnost preCednikove mere

Kako je sve to proračunato i nezanimljivo.
Bili smo zanimljiviji kad smo bili siromašniji.
Koliko samo znam likova koji insistiraju da se žena odrekne svog dela stana koji zajednički kupuju u braku pod raznoraznim izgovorima. Često se zapitam kakvi su to ljudi, i kakve su to žene koje pristaju na takav tretman. Sve nešto proračunato i sa nekim zadnjim namerama, i to prema osobi sa kojom si u braku. Pa kako se tek odnosiš prema neznancima? Kad se bedan rodiš džabe ti sve pare ovog sveta.

Koliko samo znam likova koji insistiraju da se žena odrekne svog dela stana koji zajednički kupuju u braku pod raznoraznim izgovorima.
Ozbiljno?
Ja sam navikao da budem golja. Ostavio bih joj sve uz reči: "hvala ti, bivši bračni druže", koje bi izgovorio sa neodoljivim patosom u glasu.
Posle bi živeo u svojih 30m2 i razmišljao o njoj dok spremam jaja i viršle.

Koliko samo znam likova koji insistiraju da se žena odrekne svog dela stana koji zajednički kupuju u braku pod raznoraznim izgovorima. Često se zapitam kakvi su to ljudi, i kakve su to žene koje pristaju na takav tretman. Sve nešto proračunato i sa nekim zadnjim namerama, i to prema osobi sa kojom si u braku. Pa kako se tek odnosiš prema neznancima? Kad se bedan rodiš džabe ti sve pare ovog sveta.
Pa sad, ja racunam i da se sutra razvedem ta zena koja mi je rodila decu treba negde da zivi sa tom decom.
Svakako nema tih para koje bih ja mogao sada izgubiti koje ne bih mogao zaraditi opet.

Ozbiljno? :) Bas me zanima koliki frajer moras da budes, da bi zena htela da bude s tobom, sa ovakvim zahtevima. Ja takvih likova znam 0. Zasto ulaziiti u takav dil, ako ne verujes toliko. Plus, bas me zanima kako ce da izbaci zenu ako dobiju decu.

Vrh