i hleb za 3 dinara ) Mi malo stariji pamtino i to. Na kraju ni hleba ni stanova!Jos malo da se protestuje i delice stanove za dzaba!
Što cepidlačiš, daje čovek stan gotovo džabalesku, poklonu se ne gleda u zube.neko analizirao to što je on lupetario
Pa ni najskuplje puteve ne placaju gradjani, to se placa iz budzeta, a budzet se puni sam od sebe.Spot price nije ono sto gradjani placaju.
Ne znas o cemu pricas.Pa ni najskuplje puteve ne placaju gradjani, to se placa iz budzeta, a budzet se puni sam od sebe.
Koliko bi dali na rentu dok skupe 15 hiljada za ucesce dok placaju rentu? I da li bi ikad mogli neki ljudi da skupe to ucesce?
Spot price nije ono sto gradjani placaju.
To je cena po kojoj drzave kupuju jedne od drugih, i menja se svaki dan u zavisnosti od milion faktora. Naravno, domaci internet ce, kao i kada je inflacija ili zagadjenje vazduha u pitanju, screenshotovati samo momenat kada smo po necemu u vrhu.
Evo ovde moze da se gleda po danima:
Nisi bas razumeo
Placas kiriju 300 eur, stedis 300 eur mesecno.Pa ajde uradi bolju analizu onog što je lupetao
Gde ima taj stan od 75k evra u Bg, hocu i ja to da kupim, ne treba mi Vucic i ucesce za mlade, uzeo bih normalan kredit. I ako stan automatski postaje njegov, sto bi dalje placao rate?
Dobro brate nije sve tako crno ovdeNebitno, sta god da pogledas, nesto je kod nas najskuplje, ili apsolutno ili relativno
Ne. Od biraca nema .....
Kao neko ko dolazi iz opstine Barajeva i bio u tom Barajevu 100x, samo cu ti reci da je to totalna depresija. Mozda jedino dobro je voz koji ide do Vuka za 45 min ako se dobro secam ali mesto kao mesto je bzvz.Naselje Gaj, Dvadesetog oktobra, 3 terase ID#9507
Uknjižen, 3.5, 75m2, I/VI, 3 terase, CG, podrum. Očuvan, izvoran stan u naselju Gaj u Barajevu, dvostrano orijentisan, tri terase, na prvom spratu,uknjiženwww.halooglasi.com
Reko sam da analiziras Av ponuduPlacas kiriju 300 eur, stedis 300 eur mesecno.
Treba ti oko 5 godina da ustedis 15k eur.
Do tada ces na kiriju dati jos toliko + ce nekretnina da skoci barem jos 10k eur.
Znaci bacices u bunar 25k eur na rentu i inflaciju dok skupis 15k eur za ucesce.
I opet ces kredit na 30 god dati banci 150k eur.
Razlika je znaci mnogo manja u realnosti...
Jos ces da 5 godina se nadas da ti kirija nece skociti, da ces svaki mesec imati 600 eur sa strane da bi dao 300 na rentu i 300 u stek.
A sa druge strane ako mozes da skupis 15k za 5 godina, mozes smanjiti glavnicu za toliko, i onda ces opet isto vracati ili cak manje...