https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/metro-budzet-ekspo-gradnja/ Znači zaduživanju je kraj blizu. Taman da zalegne eps, izvori vode i nacionalni parkovi.
Problem nije zaduživanje, nego konkretnije potrošnja vlade.Znači zaduživanju je kraj blizu
E moj Vradovicu, deliš ovog komedijaša, ne zna gde bije. Native predavači engleskog tamo su nešto kao naš IT ovdekad bi rekao da odu da zive u Crnoj Travi
Poruka ispod je od pre 2 godine (par dana fali):Znači zaduživanju je kraj blizu. Taman da zalegne eps, izvori vode i nacionalni parkovi.
Dve poruke, dve godine, iste reči. Možda si u pravu, ali onda izgleda da je "blizu" vremenski rastegljiv pojamOstalo još da se Kinezima prepusti sve u zamenu za uzete kredite, Eps, izvori vode...posao je završen kada se ovo desi, mislim da je jako blizu, građevina staje samo se završavaju neke zgrade.
U Spaniji ljudi iz Toledo-a (80km od Madrida) i Segovia-e (90km od Madrida) rade u Madridu.a kod nas…. kad bi rekao da odu da zive u Crnoj Travi i da idu na posao u Beograd mislim da bi mislili da ih zavitlavas.
Pronaći će i kod nas svašta, ali ne verujem da će to doduše biti artefakti. Bilo bi lepo da me opovrgnu.Solun je u procesu kopanja metroa pronašao preko 300.000 arheoloških artefakata, zakopanih zidina itd. To je proizvelo beskonačno mnogo komplikacija u izgradnji.
Pa ima...iz Vojvodine...ne baš u centar centar..ali svakako ima ...U Spaniji ljudi iz Toledo-a (80km od Madrida) i Segovia-e (90km od Madrida) rade u Madridu.
Ali to je druga dimenzija zivota, vozovi rade i brzi su.
Ja bih ziveo 50km od Beograda da imam voz sto ce da me dovuce do centra za pola sata. Rascistio bih guzvu za parking krugodvojkasima.
Napisao sam da ne znam ništa za Španiju. Gledao sam par puta za neke druge države/gradove gde sam skoro boravio 2 meseca, obilazio nekretnine itd. Daleko, daleko od realnosti.Proveri, ako mislis da je netacno, nemoj samo da nam udaras ceznju, izadji sa brojevima
Lol, zvuči kao mega izgovor, odnosno 300.000 izgovora. Da su pronašli nešto poput Partnenona, pa svakako bi vredelo odložiti ili promeniti trasu meteoa zarad nečeg što predstavlja svetsku kulturnu baštinu. Ovako, da su kopali bilo gde po Solunu, verujem da bi opet naišli na stotine hiljada "arheoloških artifakata".Solun je u procesu kopanja metroa pronašao preko 300.000 arheoloških artefakata, zakopanih zidina itd. To je proizvelo beskonačno mnogo komplikacija u izgradnji.
To je jedini sto bi se reklo silver lining u ovom smanjenju budzeta za metro za sledece dve godine. Mozda ga uspore dovoljno da se promeni vladajuca garnitura i koriguje plan.Ja što više razmišljam o planu metroa koji je progurao SNS, više želim da ne počnu sa gradnjom uopšte. Žao mi je što imamo jedinstvenu priliku da izgradimo bar jednu liniju metro sistema i traćimo to na spajanje BNV sa Železnikom i Mirijevom.
Lol, zvuči kao mega izgovor, odnosno 300.000 izgovora. Da su pronašli nešto poput Partnenona, pa svakako bi vredelo odložiti ili promeniti trasu meteoa zarad nečeg što predstavlja svetsku kulturnu baštinu. Ovako, da su kopali bilo gde po Solunu, verujem da bi opet naišli na stotine hiljada "arheoloških artifakata".