ozu
Intermediate
Stoji to, bez sumLje, videćemo spram Beograda, kuda to ide.
Bezmalo će vrlo brzo u centru, biti etalon 5k evra.
I da bude pa sta. Ne moraju svi u centru da zive.Stoji to, bez sumLje, videćemo spram Beograda, kuda to ide.
Ja plaćam 6000din po kamionu šuta. Bager uračunat. Kamion neki osrednji, cenim nekih 8t.Znas li mozda koliko se krecu cene za rusenje stare kuce otprilike?
Kuca bez sprata, 70-80kv, normalno prizemlje, stara gradnja od cigle, 2018/19 godine je kostala da se porusi i odnese sav sut - 3500 eura. Sad ne znam cenu. U pitanju je siri centar Beograda kod Obilica stadiona.Ja plaćam 6000din po kamionu šuta. Bager uračunat. Kamion neki osrednji, cenim nekih 8t.
Okolina Novog Sada (selo)
Da. Toliko je kostalo investitora koji je narucio bager. Na kraju da plac bude potpuno go/ravan. Apsolutno sve da se pokupi, i cigle i crepovi i grede. Namestaj naravno sam izneses pre rusenja.To mi zvuči baš jaka cena, mada se ne razumem u obim samog posla. Deluje mi da tu nema mnogo šta, bager poruši i ljudi natovare šut?
Ma šta znači seoska kuća?Сеоску кућу осредњи багер демолира за пар сати.
Može tu biti dosta stvari još uključeno. Projekat rušenja, prijava radova za rušenje, angažovanje lica za bezbednost, obezbedjivanje susednih objekata prilikom rušenja, ukoliko se pojavi azbest tu bi trebala da dodje posebna ekipa za otklanjanje itd...To mi zvuči baš jaka cena, mada se ne razumem u obim samog posla. Deluje mi da tu nema mnogo šta, bager poruši i ljudi natovare šut?
Ja bih rekao da osim Saleta i Ivana malo ko u ovoj temi ocekuje pad cena, mozda stagnacija ili blaga korekcija do par procenata i to je to.Tema vala nikad nije ni imala neki kvalitet, kad prevrneš 1000 strana unazad, sve neke mega analize ekonomskih stručnjaka kako cene samo što nisu pale, leba se od toga nismo najeli
ja ne znam kome je atraktivno da zivi pored glavne autobuske staniceEvo malo vezano za temu
Oslobađa se atraktivno zemljište kod Belvila, GSP-ov depo seli se na novu lokaciju
Autobusko-tramvajski depo biće preseljen iz Bloka 66 na Novom Beogradu na novu lokaciju u produžetku Ulice Jurija Gagarina.n1info.rs
offtopic posto mi udaras slabu tackuI da je tako neka je i 20 godina. Nekretnine postoje od pamtiveka i postojace uvek. Sa ili bez bitcoina mozes da zivis. Ali bez krova nad glavom NE MOZES!