Upravo prodajem malo zemljište na Zlatiboru, slao sam i zainteresovanim članovima i privatno link.
Ovde sam kačio stan koji prodajem u NS-u(gde sam delom vlasnik ).
Slao sam i detaljno po kojoj ceni i kada sam kupio stan u Beogradu, Novom Sadu i na Kopaoniku.
Itd... Možeš Mićo videti moje postove. U kojima sam opisivao i ROI i ulaganje i renoviranje itd...
Oko mog ROI sam čak imao nesuglasica sa tobom jer me nisi bio razumeo, to jest nisi bio dobro pročitao.
I da gledam, to jest razmišljam o daljem ulaganju i već sam u nekoliko projekata što se tiče toga, uglavnom u nekretninama i zemljištu
Prozivan sam da sam agent nekretnina pa i da nema pas za šta da me ujede i slično ali eto, na to ne obraćam pažnju.
Ostvariš kontakt sa sličnim osobama, sa nekima se i upoznaš uživo pa i planiraš neke zajedničke poslove, investicije...
Naravno da od nekih analiza možeš nešto i da naučiš i to mi je drago sto ljudi podele , a svako će raditi na kraju po svom nahodjenju.
Clausulu intabulandi na primer nikad nisam davao prilikom prodaje, dok mi ne legnu sve pare na račun, tek tada idem na ponovno potpisivanje Ugovora.