beli labud
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 31.08.2020.
- Pohvaljen
- 1.092
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=900339#p900339:1wy6n420 je napisao(la):mariks » Пет Нов 19, 2021 11:49 pm[/url]":1wy6n420]Sve to stoji, suština je da na osnovu različitih mišljenja (pa makar i od nepoznatih ljudi sa foruma) formiramo svoje i sami donosimo odluke, a ne da to drugi čine za nas.
Nece toliko da tresne, ali nece napredovati vise. Ovo je maksimum po mom osecaju. Ne racunam tu ako dodje do inflacije od 50% pa zato cifra bude veca.
I po meni je 2022 pokazatelj daljeg trenda. Ili nastavak pumpanja svega ili korekcija svega.
Ne znam da li ćeš se složiti sa mnom, ali sve više mislim da je naše malo tržište unekoliko posebno: 1.Kod nas se kriza prelije tek za godinu-dve 2. Potražnja za stanovima je veća 3 puta od ponude 3. Skupe lokacije i poskupeli građ.materijali 4. Nemamo u šta drugo da uložimo višak nego u Nekretnine (to je najsigurnije)
U skladu sa tim ima jedno pitanje koje trenutno premišljam pa sve sa foruma molim za mišljenje, u pitanju je Zlatibor:
- - - da li bi ste pre ušli u kupovinu apartmana u zgradi (~35 m2, 2 sobe) kod odmarališta RTS-a (800-1000m od centra iznad crkve) sa svim sadržajima (recepcija, bazen, spa-wellness...), ne standard već PREMIUM kvalitet za 65.000-70.000 evra , ili
- - kuće (~70m2 u dve etaže Pr+Pk) u kompleksu kuća koji je udaljen 3-4 km od centra na istok, isto recepcija, bazen, spa-wellness, hot tub i sl (PREMIUM) za 140.000-160.000 evra
Šta je po vama bolja investicija? Obe lokacije su u pripremi i kad bude vreme planiram da uskočim prvi kako bi dobio najbolju cenu...