Ovako to ide.
Napravis render i kazes kupcima prece prodaja stanova pre prvog prodajnog dana. (u opticaj pustis 30 stanova) Jos im kazes ne znam koja je cena ako hoces hoces ako neces sacekaj prvi prodajni dan tada ce se znati. Kupci kojima je sve jedno da li je 3500 ili 4500 potpisuju rezervacioni ugovor i placaju na nevidjeno.
Krene prodajni dan dignes cene 10% u odnosu na ove sto su kupili na nevidjeno i kazes evo sad je cena 3800 eura po m2. (u opticaj pustis jos 30 stanova)
Sacekas jedno 5-6 meseci da krene izgradanja ili da dobiju barem gradj dozvolu i u opticaj puste jos 30 stanova ali sad jos 5% visa cena.
Sacekaju temelje puste jos 30 stanova i dignu cenu jos 5% i sve tako.
Najbolje prodju ovi "fleksibilni" i oni se otimaju zapravo.
Ima odličan, ali duži intervju, od suvlasnika Kadene (praktično glavne agencije za nekretnine u BGu, barem za novogradnju).
Žile Vasić lepo objašnjava šta je radio u hotelskom biznisu i sada to isto radi i u real estate biznisu. Iako je intervju star nekih godinu dana, vidi se po njemu da na tržištu ima dosta para, kupaca i da oni nisu ni malo zainteresovani za niže cene. Što je i normalno. Ali moram mu se priznati da je pricing stanova odradio dobro. Jer da su jeftiniji, kupovali bi se na kilu. Da su skuplji ne bi se kupovali. Ovako idu ali ne prebrzo. I ja bi lično hteo da su jeftiniji, ali ko posluša intervju pažljivo videće logiku. Da li se s tom logikom slaže ili ne je drugo pitanje. Ali je Žile objasnio kako je radio i kako radi u tom biznisu.
Kolega
@vradovic je samo jednu od taktika izneo.
Ukratko, nemojte podcenjivati ljude s druge strane da nisu uradili "domaći" i da su cene lupili samo. Dobro su oni uradili market research.
Evo samo se pitajte, barem za NBG kažem, da se npr. vrati cena novogradnje na 2000e/kvm (koliko je bio Belvil u krizi) - pa onda bi svi kupili odmah ne 1 već 3 stana. Ja prvi, bez razmišljanja. Kažem za novogradnju. Šta vam to govori kao prodavcu, da ste robu dali prejeftino čim se kupuje na par komada, "da se ne baci". Ako dignete na 7k kvm (znam da već ima ali to su neki premium segmenti, govorim o normalnim standardnim novogradnjama tipa Lastavice, Airport Garden, Soul64, The One, Elixir, itd) onda bi stalo i ne bi niko ni zvao. Opet šta to govori - opalili ste cenu, nema kupaca. Izgleda su našli "zlatnu sredinu" na 3500-4000 po kvm za novogradnju na NBG na primer. Da li je skupo ili ne je drugo pitanje, ali sa stanovišta prodavca si našao optimalnu cenu. Ovaj intervju vam govori da radite s profesionalcima s druge strane i tu ne spadaju prodavci tipa APP cene... Već sistematski i pažljivo odmereno.