Kolko ceniš da treba da bude kvadrat u Bg? 500, 600 e? Jel zaslužuje bar 1000e? Baš me interesuje tvoja procena i na osnovu čega daješ tu procenu? Šta su parametri? Hvala unapred na odgovoru....Ja i dalje ne mogu da pojmim cene nekretnina u Bg-u. sto se tice poredjanja cene u Bg-u i inostranstvu, proveo sam turisticki na Havajima 4 meseca u gradu Honolulu najskupljem gradu u Americi za zivot i Havaji su kao stejt najskuplji stejt u Americi isto zato sto su udaljeni 4000km od obale i sve se uvozi..
bez obzira na to apartmani su se mogli naci vec od $300k pa do $1M i vise ali sta vi sve dobijate za taj novac... Veliki prozori cesto, mnogo prirodne svetlosti, jako jako cist vazduh(osetis miris okeana iako si na sredini ostrva), cist okean na par minuta voznje, 320+ suncanih dana godisnje, zelenilo svuda, jako cist grad, nasmejani ljudi, drugacija kultura.. Kupio sam auto i prodao posle 4 meseca bez da sam ga ijednom oprao iako se desava cesto da kisa pocne na kratko da pada iz vedra neba(toliko je kisa/vazduh cist) Prilika za posao dosta u ugostiteljstvu primetio sam...
I onda se razmisljam sta dobijes u Bg-u za $100-150k...kad saberes sve tamo bilo lakse otplacivati kredit od $500k nego ovde od $100k npr