Moj glas definitivno ide ovoj starogradnji, pre svega zbog mikrolokacije. Poznajem ljude koji zive u tim zgradama kod poste i maxija, bio par puta, skroz okej. Ususkano, Ima zelenila, blizu je vrtic, dobra povezanost sa svim delovima grada. Ne znam kako je za parking, non stop su tu vozila poste, dostava robe za maxi... Zgrade jesu stare, liftovi su zreli za menjanje. Bolja prica je sa druge strane ustanicke ili blize vojislava ilica, ali sta da se radi. U trenutnim trzisnim uslovima nazalost, do 1900-2000 po kvadratu je realno da neko izdvoji za ove tipske stanove od 60ak kvadrata. Moze tu da se prodje dosta povoljnije ko prati i zna da pregovara.
Sa druge strane, stanovao sam kao student godinu dana tu kod danasnjeg Sunrise residence i ne bih bas preporucio ljudima koji vole da izadju peske bilo gde. Druzis se sa automehanicarskim radnjama, auto servisima i pumpama na smederevcu
Imas sve prednosti koje nova zgrada nosi sa sobom, ali se tu svaka prednost zavrsava. Stanovi deluju kvalitetno uradjeno, mozda je fina prica ako hoces da izdajes.
Na kraju dana, sve zavisi kome je sta bitno