Moji koferi su uvek spakovani. Samo da vidim gde da odem kada se to desi...E sad ono sto ce najverovatnije da se desi jeste stampanje ili pozajmljivanje novca. Tj svakako odnegde novi novac mora da dodje u ekonomiju.
Jer ako novac ne dodje gasi svetla i @BataDz moze da se pakuje a tek stigao.
Jer tada neću moći ni u Srb - jer onda će tamo biti daleko veći problem.
Zašto jasno i kratko ne napišeš da smo mi apsolutno zavisni od tog zapada (najveći investitori u Srbiji su sa tog zapada, a najviše US kontrolisane firme), kod nas istok (Rusija i Kina) učestvuju sa možda 10% investicija. Takođe izvoz nam zavisi od tog zapada.
I onda dolazimo do paradoksa - kako ćemo mi profitirati, ako ti klijenti propadaju?
Eto objasni mi kako ćeš investirati u Srb, ako ti firma u US propada?
A ne zaboravi, da ukoliko im je potreban još jedan konflikt, pored trenutnog u Ukrajini, na Evropskoj teritoriji mi smo u top izbor kandidata za isti...
Ne želim da se ovo ikada obistini, ali propradanje neke imperije nikad nije bilo 'tiho' - tome nas istorija uči.
Umesto da gledamo sebe i svoje dvorište i unapređujemo šta možemo - mi smo uvek i fazonu "A zašto vidiš trn u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osećaš".
Meni je, za sada, dobro i nadam se da će tako ostati neko vreme - a život piše romane...