gamblerNBG
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.07.2019.
- Pohvaljen
- 3.045
Ima seniora koji su 15, 20 god radili samo legacy projekte. Home made web servise, MFC desktop aplikacije, pa 5,6 godina samo neke spaghetti baze... Kada posle toliko godina zivota u proslosti dodju na intervju za seniora 2023, pogube se nacisto. Verovatno na kraju i nadju posao opet na nekom legasiju, nesto sto klinci nece da rade.I meni je bilo verovatno, ali nazalost desava se i to nije bio jedan izolovan slucaj. CV prsti, ex-cto, architect, ja se pitam sta ce ovaj kod mene za obicnu inzenjersku poziciju, a onda zabode na bazicnom OOP problemu.
Hajde da pitam neke bas specificne stvari nego bas ono neke fundamentalne inzenjerske principe. Mozda zardjaju ljudi na menadzerskim pozicijama ali mi je neverovatno bas toliko.
Podaci za jul su ažurirani na cenenekretnina.rs!
Inace, sto se prodaje na NBG tice, mislim da smo konacno dosli do momenta kada se sve sto je valjalo prodalo, ostali su apslolutni krsevi po evropskim cenama. Cudi me da je i ovih 66 stanova u starogradnji otislo, jer ne mogu da nabrojim ni 30 stanova iz oglasa koji su licili na nesto za pare koje traze. Ne znam koliko je ce se jos stanova uneti do kraja meseca, al bice cudo ako pad na kraju bude manji od 35% u odnosu na proslu godinu.