nikolas27 » Pet Nov 01, 2019 9:09 pm[/url]":1oc7ml9u]
srecni_princ":1oc7ml9u je napisao(la):
Ja ne verujem da je neko spreman da iskešira ovoliki novac za stan a da se pritom neće odlučiti da pre useljenja ili pak ubrzo po useljenju u stan ne donese odluku da zameni ove užasne kuhinjske elemente, pa čak i elemente u kupatilu. Kupci će stanove, pa tako i sve ovo spomenuto, urediti prema svom ukusu, senzibilitetu i platežnoj moći. Nemojmo se mnogo sekirati za sva ova ostećenja (koja su uzgred nedopustiva) kada se ni sami kupci previše ne uzbuđuju, ili bar većina, velika većina kupaca.
Tako je, hajde da se ne "sekiramo" jer većina kupaca ne piše ovde... Problem je nikolas27 koji je "rekorder" a pritom vam nisam napisao ni pola zamerki koje sam imao.
Ovako iz prolaza i ono gde sam ulazio, komšija ima baš baš raznih, ne bih nikako generalizovao. To što ljudi ne pišu ovde ne znači da se ne "uzbuđuju". Ako neko ima 100/200/300/400/500 hiljada za stan ne znači da je sisao vesla i da će dati dodatnih 2-3% (za popravku oštećenja i zamenu elemenata). Neko prihvati sve "as is", neko se žali, neko ima više sreće sa radovima, neko manje. Neko je oduševljen sa pogledom i zanemaruje sve drugo, a neko ni nema pogled niti vidi nedostatke. No kao što već napisah, samo mi se jedan komšija nije požalio ni na šta. Još čekam da vidim da je neko menjao nameštaj u kuhinji i kupatilu tako da ta logika i ne pije vodu (nevezano od toga da je neko stan platio 100 ili 500 hiljada).
I da, srećni prinče, praviš spin ovde. Da i ja napravim jedan spin - ovde nije problem Vista, nije problem ni BnV, problem je što nema klasnih tužbi kod nas. Da vidiš kako se onda ne bi kralo od kupaca 2-3% na završnim radovima i 2-3% na famoznoj +/- 3% klauzuli (koja važi za praktično sve investitore).
Šta da vam kažem, naleteli ste na mene, 4 potencijalna kupca (moji prijatelji) su već otišli na druga mesta. Mojih 2-3% ćete platiti i još ću vas koštati negativne reklame. Pa hajde da nastavimo da spinujemo da se sami kupci ne uzbuđuju previše