DebeliSremac
Novice
- Učlanjen(a)
- 21.08.2023.
- Pohvaljen
- 36
Ovo je težak fušeraj i sramota! Realno ispod proseka. Pa po ovome novogradnje u Zemunu spadaju u LUX kategoriju
To nisu razlike po klasama nego bezobrazluk.Stan srednje klase je bio i za ocekivati. Nije to nikakav "premium" vec srednja klasa. Visa srednja klasa su Residences, Terraces i Rivijera a bas premium Kula. Koliko para toliko i muzike. Meni je stan ispao bas u skladu sa ocekivanjima mozda i nesto iznad ocekivanja. Samo zamislis da su te zgrade hoteli 5* hotel je St. Regis, da su hoteli Rivijera, Terraces i Residences bi bili 4*. Vista, Parkviju, Arkadija.. Quarteti 3* a ostatak grada 1* ili eventualno 2* neke novogradnje. To je realnost. Naravno da nije isti 'service' kada kupujes vistu i kada kupujes Rivijeru. Prosto sve mora da se razlikuje od primopredaje, zavrsnih radova, upravnika, komunikacije i slicno. Opet za 3* zgradu Quartet je bas objasnio kako je uradjeno. Mislim da je bas dobra kupovina ispala i lokacijski i po kvalitetu gradnje.
Tako i ja kad kupim nova kola, ofabram ih, zamenih gume, sedista, klipove.LOL - ostatak grada 1* ili 2*... Koliko vidim po ovome daleko bolje su urađeni Sakura i Ablok od BnV. Tako nešto napišeš, ono kada si prvi put kupio nov stan i misliš da nema boljeg.
Sa druge strane, retko koji novi stan je u useljivom stanju, ako neko hoće da ima baš sve top. Ja sam kod sebe u novogradnji pre nego što sam se uselio menjao raspored instalacija, sve zidove radio ponovo (gletovanje, mašinsko smirglanje), spuštao plafone zbog rasvete, prešao parkete ponovo, menjao prekidače i utikače itd... Trebalo mi je oko 6 meseci da se uselim nakon što sam uzeo ključeve.
Tako da primarno bih gledao da li je zgrada nova i lokacija, sve ostalo uglavnom može da se sredi i to obično mora u svakoj novogradnji.
Zaboravila sam da pohvalim arhitektu. Imam 45 metara šetnje od lifta do stana. Senzori za svetlo reaguju tek kada sam pola metra od njih. Sve vreme idem u mrak. Veoma neprijatan osećaj.
Prva slika je pogled u taj hodnik od 45 metara, i onda se svetlo pali u prvom delu od 20-ak metara, a u drugih 20-ak metara se pali tek kada zakoračim u taj deo. Neko može da me čeka na kraju tog tunela, a da ja to ne vidim dok ne pridjem na 20 metara.
Pogledajte prilog 219298Pogledajte prilog 219299Pogledajte prilog 219300
Нека купатила су им и 235. Жао ми је због овог искуства јер делујете као јако пристојна особа.
Не знам каква вам је динамика плаћања, финансијско стање и планови генерално али размислите о продаји тог стана кроз средњи рок, док је све ново и релативно уређено около. Кад та демит фасада крене да пропада, кад се прочује какав је комшилук ту и доминантна социолошка структура купаца неће то бити баш репрезентативно. А доста зависи и од тога да ли ћемо им дозволити ширење на сајам,
Ево, видимо да су метро пролонгирали за још две године због гурања пара на експо и ова власт је нестабилна па ни то није гарант додатног квалитета локације осим што је у центру и близу реке. Сад сте ту где јесте и далеко је то од неке катастрофе али предлажем Вам да кроз две године одрадите неки пресек и процену тренутног стања и смера у ком се ствари крећу.
кад се прочује какав је комшилук ту и доминантна социолошка структура купаца неће то бити баш репрезентативно
Slobodno! Meni je lakše kada se nasmejem ovom svom problemu.Izgleda da smo kkorisnikk i ja imali istu asocijaciju Izvinite Cvrčak što sam vam zloupotrebio sliku
Pogledajte prilog 219512
Bukvalno čovek koji se kune u bnv i nije ni za šta drugo, tj i ne zaslužuje nešto drugo tako da ne treba ni ulaziti u bilo kakvu konverzaciju sa njim.Odavno nesto gluplje nisam procitao nego ovo poredjenje zgrada sa hotelskim zvezdicama, jos kao ostatak grada * eventualno ** Tebi je druze BW centar sveta koliko vidimo pa te ovde niko ne shvata ozbiljno za komentare!
Devojka nije dobila srednju klasu nego razvaljen stan koji je kupljen kao nov, a tek sad krece sa renoviranjem istog!
Do sada nisam bila u sličnom, tako da ne bih rekla da je to standard.ovo sa hodnicima, deluje da je sada standard svuda? ko u hotelu
Ja mislim da on ne stanuje u tom stanu. Već se samo bavi reklamom BW-a.Bukvalno čovek koji se kune u bnv i nije ni za šta drugo, tj i ne zaslužuje nešto drugo tako da ne treba ni ulaziti u bilo kakvu konverzaciju sa njim.
Do sada nisam bila u sličnom, tako da ne bih rekla da je to standard.
Pre možda standard za bolnice.
I samo su dva lifta na 17 stanova na spratu. Sreća je što je samo trećina useljena. Videćemo za dalje.
Pre BW-a ja sam mislila da je 8 stanova na spratu mnogo. Ovde je trebalo da bude bar 4 ulaza za ovu zgradu, a ne samo dva.
Znači on bi spustio roletne.Njemu ne smeta jer on ne živi u Srbiji.