Šta je novo?

"BW Galerija" - Beograd na vodi [ Tržni centar | 300 000m² ]

Pratimo i Skyscrapercity, pa je neko preneo ovde tu informaciju koju si tamo napisao.
 
hmm, bio sam u njegovom restoranu u Istnbulu. Klopa je ukusna, ali su konobari nadobudni, kao da su ne znam šta.
 
BIo sam za vikend do Galerije i iznenadio sam se koliko je zivnulo tamo. Pre pola godine sam bio poslednji put i i dalje je bio grad duhova.
Ja sam ceo projekat smatrao za promasaj jer mi se cini da vec imamo dosta shopping mallova u vreme kada internet kupovina jaca, ali izgleda da Srbi ipak i dalje vole da opipaju stvari pre kupovine :)
Plus dosta restorana, nisam overio sad nijedan ali neki deluju interesantno. Citao sam ovde da se ljudi zale na food court, meni je zapravo skroz ok sto su neke nove brze hrane doveli, onaj Mek/KFC/Big Pizza/Kinezi/Foody miks koji svi imaju je malo dosadio.
 
Ima ih vise po Kosovu al cini mi se da ih drze turci ko u Makedoniju pa nema slanine i svinjetine sto znacajno ogranicava meni, svakako, nebitno za diskusiju o otvaranju BKa u Beogradu ili galeriji.
 
.
a877d6ddf28d26d9e9bffc7564336c5c.jpg


Sent from my SM-S906B using Tapatalk
 
Bila sam dva dana za redom, u petak i subotu i bukvalno smo precrkli od zagusljivosti i vrucine, narocito na 2. spratu. Bukvalna katastrofa, radnici u Tehnomaniji su delovali kao da im nije do zivota.
 
Mislim da je tu problematična i ona providna membrana na krovu...ne verujem da je baš dobar izolator. Inače još restorana u Galeriji...mislim da će prestići butike...:

6BC951E5-F8AA-4A36-B9B6-87D38F56CF1F.jpeg
 
Bila sam dva dana za redom, u petak i subotu i bukvalno smo precrkli od zagusljivosti i vrucine, narocito na 2. spratu. Bukvalna katastrofa, radnici u Tehnomaniji su delovali kao da im nije do zivota.
Uh secam se prolog leta i vreline na drugom spratu. Veoma neprijatno. Cak i zimi je zagusljivo na drugom spratu, ventilacija valjda ne postoji a i plasticni krov stvara efekat staklene baste
 
Baš htedoh ovde da napišem da mi se čini da klima ne radi baš najbolje. Doduše, juče kad sam bio u bioskopu, u IMAX sali je prijatno i rekao bih da radi klima.

Al zato u hodnicima, užas. Na prizemlju su to rešili narodnom metodom, pootvarali sva moguća vrata restorana i lokala koji imaju spoljna vrata i napravili promaju. Ali na višim nivoima je nepodnošljivo. Takođe u delu gde je Maxi, ne radi ni ventilacija, pa je uz vrućinu prisutan i miris pekare, gotovih jela, što i nije toliko problem, osim kad se ne desi ono što se juče desilo, nešto su ozbiljno prepržili, pa je smrdelo samo tako.
 
Otvorio se Cotto od aprila, bilo je samo završen od marta do aprila 2022. godine. Otvoren je 29. aprila.
A od 2. aprila je otvoren Mek.
 
Vrh