JaSamAwesome
Novice
- Učlanjen(a)
- 14.11.2023.
- Pohvaljen
- 0
Ima li još informacija o misterioznoj igraonici Gametastic?
Skupe su, ali nisu toliko.Jedna košta 1000 evra.
Polovina knjiga na sajtu košta upravo onoliko koliko sam napisao - 1000+ evra.Skupe su, ali nisu toliko.
Designer Coffee Table Books & Luxury Gifts | ASSOULINE EU
Discover luxury gifts & designer books at Assouline. Explore fashion, design, travel, culture & more. Enjoy free shipping on orders over €200.eu.assouline.com
ZAKON O OBLIGACIONIM ODNOSIMA
...
VI Prekomerno oštećenje
Očigledna nesrazmera uzajamnih davanja
Član 139
(1) Ako je između obaveza ugovornih strana u dvostranom ugovoru postojala u vreme zaključenja ugovora očigledna nesrazmera, oštećena strana može zahtevati poništenje ugovora ako za pravu vrednost tada nije znala niti je morala znati.
(2) Pravo da se zahteva poništenje ugovora prestaje istekom jedne godine od njegovog zaključenja.
(3) Odricanje unapred od ovog prava nema pravnog dejstva.
(4) Ugovor će ostati na snazi ako druga strana ponudi dopunu do prave vrednosti.
(5) Zbog ove nesrazmere ne može se tražiti poništenje ugovora na sreću, javne prodaje, kao ni onda kad je za stvar data viša cena iz osobite naklonosti.
Prvi put sam pomislio da si pogresio, pa sam te ispravio, ali sad uvidjam da prosto lazes.Polovina knjiga na sajtu košta upravo onoliko koliko sam napisao - 1000+ evra.
Preostale koštaju 200-500 evra.
Ovo je zapravo super poklon za neke od osoba koje imaju sve i mogu da priuste sve sami. 1000e jeste previse po mom misljenju al 100-200e sasvim ok kao lepsi poklon nekom za koga znate da ih zanima ta tema.Prvi put sam pomislio da si pogresio, pa sam te ispravio, ali sad uvidjam da prosto lazes.
Filter po ceni za sve njihove knjige:
Da li je takva knjizara poput Vulkana ili Delfija, naravno da nije. Da li postoje ljudi koji se loze na takve proizvode - naravno.
i tako dalje...Prvi put sam pomislio da si pogresio, pa sam te ispravio, ali sad uvidjam da prosto lazes.
Filter po ceni za sve njihove knjige:
Da li je takva knjizara poput Vulkana ili Delfija, naravno da nije. Da li postoje ljudi koji se loze na takve proizvode - naravno.
bolju reklamu nisu mogli imatiПосле се питате кога занимају те књиге... дрвимо око њих данима већ.
Govor mržnje@ProžetVrlinom je l ti toliko tesko da priznas da si pogresio?
Ne znam kako ljudima ne smetaju zlatare, to su ipak prodavci nekih metalnih opiljaka za brdo para.