ozu
Intermediate
objašnjavate praziluku, koji je došo da se pofali "vikendom u berlinu", i znatno boljim mall-om tamo...
Bukvalno je P&C najskuplji brend od svih koje si naveo.U Mall of Berlin najveće lokale imaju H&M i Zara i P&C. Tu su i C&A, Bershka, Deichmann... Takodje, i u njemu su pojedini brendovi od početka korone zatvorili radnje popust Massimo Dutti-ja, iako je lokacija u samom centru Berlinu blizu najvećih turističkih atrakcija grada.
Ala ste sagovornici ubilo se.objašnjavate praziluku, koji je došo da se pofali "vikendom u berlinu", i znatno boljim mall-om tamo...
Evo ti slika. Mall of BerlinNjima da ide dobro ne bi se otvarale radnje tipa H&M i slične. Još dok se gradio pričalo se o tome da će ovo biti TC samo za Lux brendove.
Bio sam za vikend u Malo of Berlin. To je ono ćemu su ovi u Beogradu stremili pa nije uspelo.
Sent from my SM-X806B using Tapatalk
Za vikend nije bilo ni jednog mesta u food courtu, mek isto prepunjen. Tako da zavisi koji je dan!Bejah pre dva dana oko 17h, uglavnom radi radoznalosti. Utisci su kudikamo bolji nego letos. Prizemlje je, faktički, popunjeno. Tu je, ujedno, bilo i ubedljivo najviše ljudi. Prvi i drugi sprat - više nego prošli put, no i dalje je praznjikavo, iako je više lokala. Neki restorani, a naročito food corner su zvrjali prazni (vidi fotku).
Pogledajte prilog 145243
Konačno, eto i jedne fotke gde se kroz krov nazire Kula.
Pogledajte prilog 145244
Ne znam kad si bio @sjcam, ja juče kad sam bio oko 17h, radnici obezbeđenja su stajali na svim ulazima u podzemnu garažu, nisu puštali unutra, već su usmeravali sve u nadzemni deo. Stvorila se poprilična gužva duž Vudroa Vilsona i duž ulice paralelne sa okretnicom autobusa ispod Gazele. U tom trenutku je P1 nivo nadzemne garaže već bio popunjen, tako da se punio P2.