Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Чудно мишљење! Откуда ти такво мишљење да нису свесни? Наравно да све то знају.
Јел постоји пројекат изградње мреже кишне канализације у смеру ка Студењаку? Знајући да се овакви радови по граду изводе без грађевинске дозволе и знајући да су и приликом радова у Булевару Зорана Ђинђића многе ствари пропустили да одраде ( на многим местима нису замењени/нивелисани ивичњаци, санирани тротоари који се не налазе тик поред проширења, постављени већи сливници, асфалт на многим пешачким прелазима је под неодговарајућим нагибом, па се стварају баре...).

Poslednja izmena:
Наставак радова у Бул. Зорана Ђинђића.

Радови ће бити сконцентрисани на делу коловоза у слепом делу улице Радоја Дакића. Наиме и даље тај део улице, који пролази кроз блок 4, се зове Радоја Дакића. Ето и ја сам био у криву када сам раније рекао, да је то бивши део те улице!
И даље се у неким плановима води као Радоја Дакића (https://www.planplus.rs/beograd/ulica/radoja-dakica/20706), а зна се да је изградњом улице Париске комуне и оног пословног објекта (између Париске комуне и Сремских одреда), ова улица „пресечена“, и да је на тај начин остао тај део улице као слеп.

Наставак радова у Булевару Зорана Ђинђића
28/02/2025
Одељење за привремени режим саобраћаја

Заузећа: Затворено за саобраћај

Режим саобраћаја​
Затворено за саобраћај​
Наслов​
Обустава саобраћаја у оба смера​
Улица​
Булевар Зорана Ђинђића​
Од кућног броја​
До кућног броја​
Почетак радова​
1/3/2025​
Завршетак радова​
4/3/2025​
Извођач​
ЈКП „Београд пут“, из Београда, ул. Драгослава Срејовића бр. 8а​
Опис​
Обустава саобраћаја, заузеће коловоза и тротоара у Булевару Зорана Ђинђића од ул. Студентске до ул. Тошин бунар и заузеће коловоза у делу ул. Радоја Дакића – слепи део, у дужини од 300 метара од Булевара Зорана Ђинђића, на територији општине Нови Београд, у Београду, ради извођења радова на редовном одржавању улица и општинских путева на територији града Београда​
Линк​
Документ​
344.18 - 148/2025​
https://szsgis.beograd.gov.rs/porta...5593379.5616,2272949.9154,5595185.3864,102100

заузеће улице булевар авноја са радоја дакића.JPG

Vrh