Jesu popodne odradili jedan deo
Jesu popodne odradili jedan deo
Oni će verovatno reči staro je, bolesno, kao i za svako koje su posekli. A mi koji živimo tu vidimo da nije. Na tom drvetu je prošle godine tokom oluje otpala jedna veća grana, nakon čega je sanirano. A zašto su posekli do kraja ne znam, verovatno neki super školovani primarius doktor stručnjak koji radi za njih zna.Zašto je posečeno? Nije delovalo bolesno. Za razliku od njih retarda.
Чудно мишљење! Откуда ти такво мишљење да нису свесни? Наравно да све то знају.Мислим да нису ни свесни да се у делу Тошиног бунара од Жоржа Матеа до Париске комуне испод хабајућег слоја асфалта и даље налази калдрма и да у смеру ка Студењаку не постоји кишна канализација.
Како то мислиш продужење Студентске улице и нормална веза са Змајем и ЖС Земун ?! Па Студентска улица не иде у том правцу, зар не!Да ли је можда некада планирано проширење и продужење Студентске и нормална веза са Змајем и ЖС Земун?
Пробијањем нових бежанијских железничких тунела биће потребно решавати и тренутни "надвожњак" и везу Железничке улице са Змајем и ЖС.
Претпостављам да ће се Атанасија Пуље продужити, пробити и повезати са Марије Бурсаћ?