Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Чудно мишљење! Откуда ти такво мишљење да нису свесни? Наравно да све то знају.
Јел постоји пројекат изградње мреже кишне канализације у смеру ка Студењаку? Знајући да се овакви радови по граду изводе без грађевинске дозволе и знајући да су и приликом радова у Булевару Зорана Ђинђића многе ствари пропустили да одраде ( на многим местима нису замењени/нивелисани ивичњаци, санирани тротоари који се не налазе тик поред проширења, постављени већи сливници, асфалт на многим пешачким прелазима је под неодговарајућим нагибом, па се стварају баре...).

Poslednja izmena:
Наставак радова у Бул. Зорана Ђинђића.

Радови ће бити сконцентрисани на делу коловоза у слепом делу улице Радоја Дакића. Наиме и даље тај део улице, који пролази кроз блок 4, се зове Радоја Дакића. Ето и ја сам био у криву када сам раније рекао, да је то бивши део те улице!
И даље се у неким плановима води као Радоја Дакића (https://www.planplus.rs/beograd/ulica/radoja-dakica/20706), а зна се да је изградњом улице Париске комуне и оног пословног објекта (између Париске комуне и Сремских одреда), ова улица „пресечена“, и да је на тај начин остао тај део улице као слеп.

Наставак радова у Булевару Зорана Ђинђића
28/02/2025
Одељење за привремени режим саобраћаја

Заузећа: Затворено за саобраћај

Режим саобраћаја​
Затворено за саобраћај​
Наслов​
Обустава саобраћаја у оба смера​
Улица​
Булевар Зорана Ђинђића​
Од кућног броја​
До кућног броја​
Почетак радова​
1/3/2025​
Завршетак радова​
4/3/2025​
Извођач​
ЈКП „Београд пут“, из Београда, ул. Драгослава Срејовића бр. 8а​
Опис​
Обустава саобраћаја, заузеће коловоза и тротоара у Булевару Зорана Ђинђића од ул. Студентске до ул. Тошин бунар и заузеће коловоза у делу ул. Радоја Дакића – слепи део, у дужини од 300 метара од Булевара Зорана Ђинђића, на територији општине Нови Београд, у Београду, ради извођења радова на редовном одржавању улица и општинских путева на територији града Београда​
Линк​
Документ​
344.18 - 148/2025​
https://szsgis.beograd.gov.rs/porta...5593379.5616,2272949.9154,5595185.3864,102100

заузеће улице булевар авноја са радоја дакића.JPG

Pešački koji udara na EPS-ov orman. Ali su mi radnici rekli da će ovaj veliki da okrenu kako bi bilo više mesta za pešake.
A onda pešačka staza će da ide iza ormana.

1000094162.jpg

Ono što je pohvalno, da neće morati nijedno drvo da strada zbog proširenja.

1000094161.jpg

Prilozi

• 1000094160.jpg
    1000094160.jpg
    194,9 KB · Pregleda: 66
Bili su neki ljudi tamo, uhvatio sam ih samo kako su rekli da to i to moze da se sruši...

Радоја Дакића биће једносмерна, добиће паралелно и паркинг места и тротоар:
IMG_20250306_141213.jpg
IMG_20250306_141825.jpg

Надам се да неће пропустити прилику да замене или бар офарбају расветне стубове:
IMG_20250306_141934.jpg

Део који се реновира од црвене зграде у блоку 4 до Булевара Зорана Ђинђића.

Nekako bi bilo logicno da pre nego sto zatvore potez izmedju Zorza Matea i Pariske komune, otvore i ovu ulicu, da postoji kakva-takva alternativa.. Vidim da radovi krecu danas, ali danas na terenu sve redovno, nema izmena

Znam, i kod mene se dešava u kraju. Ako se ne zaštite dobro, ode… prvi ih odfikare baš iz zelenila kad dođu da kose travu…

Al ako zelenilo već sadi grančice, onda mogu da zveknu one gvozdene kaveze preko njih pa će možda i opstati.

Evo šta se planira kod Carine na ostrvcetu

Одговор ЈКП "Зеленило Београд":
Поштовани,
Обаввештавамо Вас да се ради о садњи украсног збуња, немамо у плану садњу стабла на предметној локацији.

Vrh