Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Preko puta Merkatora je jedan red propisno parkiranih, a onda pored njih jedan red onih sa četiri migavca. Traka neupotrebljiva za vožnju.

Било би супер да преко дана неко од нас слика ову деоницу како тренутно изгледа с паралелним паркингом. Старе слике имамо на гуглу, па таман можемо да упоредимо како је овај булевар уништен од стране Шапића дебила.​
Ja bih te fotografije iskoristio da pišem nadležnima i tražim da se promeni režim ( način) parkiranja. Naravno, navesti kako to treba da izgleda, i ako je moguće prikazati to na fotografijama.​

Ovo kod Milkija je nadrealno.

IMG_4942.jpeg

Biće tu iza rastinja možda tih 160cm, ali tu prolaze autobusi, tih 160cm je realno manje i tu ne mogu da se mimoidju dve osobe bezbedno.

A druga priča je kao da ovi što rade ivičnjake mrze ove što rade trotoar, pa nisu počupali ovu tuju ili kleku (šta god).

Sutra ću da proverim katastar i alarmiraću sve moguće službe. Naravno, ništa se neće promenti, ali, možda, jednog dana neko krene da kažnjava ove zločince.

Ovo kod Milkija je nadrealno.

Pogledajte prilog 228506

Biće tu iza rastinja možda tih 160cm, ali tu prolaze autobusi, tih 160cm je realno manje i tu ne mogu da se mimoidju dve osobe bezbedno.

A druga priča je kao da ovi što rade ivičnjake mrze ove što rade trotoar, pa nisu počupali ovu tuju ili kleku (šta god).

Sutra ću da proverim katastar i alarmiraću sve moguće službe. Naravno, ništa se neće promenti, ali, možda, jednog dana neko krene da kažnjava ove zločince.
Врло могуће да је Милки нелегалан или привремени објекат и питање у којој квадратури је добио дозволу а која је стварна квадратура...Србија брале...

Ако ме памћење добро служи, на месту Милкија је био плехани објекат самопослуге, нека Горица или Смедеревка, а онда је ово чудо набубрило на све стране.

Taj objekat postoji jedno pola veka. Dok sam 1989-91. živeo u Studentskoj, tu je bio diskont. Sigurno bi trebalo platiti eksproprijaciju.
upravo tako, ali nikoga ne zanimaju cinjenice niti da udje u katatastar pogleda nesto pa onda pise. Jedini cilj je pljunuti po drzavi i nazivati pogrdnim imenima. A u kojoj to drzavi se zbog 30 cm trotoara rusi objekat ili radi eksproprijacija za isti?

upravo tako, ali nikoga ne zanimaju cinjenice niti da udje u katatastar pogleda nesto pa onda pise. Jedini cilj je pljunuti po drzavi i nazivati pogrdnim imenima. A u kojoj to drzavi se zbog 30 cm trotoara rusi objekat ili radi eksproprijacija za isti?
Samo sek, ako treba da se ruši onda treba da se ruši i da nije problem trotoar.

Ne znam da li treba i da li je legalan.

ne znam ni ja da li treba, ali vezivati to za ovaj projekat i ismevati ga je suludo. Uradjeno je kako je najbolje moguce u ovom trenutku. Svi znamo sta znaci ekproprijacija, kada bi se toga drzali nista se nebi radilo, jer nazalost onaj zakon nije prosao zbog necijih interesa i nerazumevanja ljudi.

a onda ce u nekoj buducnosti (nadamo se skorijoj) ta crna kutija biti srusena, i ovo ce se ponovo raditi jer je sve uradjeno preko one stvari

Nije poenta u (ne)legalnom objektu, vec ui nelegalnim radovima bez ikavog nadzora i analize.

Zato cemo dobiti opasno suženje za biciklste i pešake uz ulicu sa četiri trake.
Bulevar Z. Đ. je odlično mesto da se stavi bicikčistička traka. Tako širok, a malo prometan za širinu celom dužinom. Isto i bulevar Milutina Milankovića. Ma i bez toga, nema razloga voziti trotoarom. Dok, npr. ne može svako da vozi bicikl po bulevaru Mihajla Pupina jer su trake uske i mnogo buseva ide.

Pogledaj par stranica unazad i videces da sam nasao broj parcele i ona se vodi kao drzavno zemljiste. Uopste nije privatno vlasnistvo.
Bitno da odmah napadas kako se ,,pljuje” po drzavi bez razloga. Banana je i to stoji dok se ne unormalimo. Mozda posle bude pomorandza, videcemo

Gde može da se vidi dozvola za proširenje Bulevara Zorana Đinđića?

Pošto sam bio dosadan i tražio slične odgovore dobio sam ovaj, po meni, skandalozan odgovor

Одговор ЈКП "Београд пут" у вези пријаве за локацију Бул Зорна Ђинђића: Поштовани, Прослеђујемо Вам број телефона, на који странка може да се јави, ради лакше и брже комуникације, у вези проблема који пријављује. Број телефона је: 062/242-829 Срдачан поздрав,ЈКП "Београд пут"

Vrh