Као што сам рекао у мојој претходној поруци/посту, имао сам увид у пројекат. Сликао сам цртеж овог дела саобраћајнице булевар Зорана Ђинђића који се сад ради. На цртежима је наравно све обележено, ту су све координате,.....
Сваки цртеж сам означио са „Беобилд“ због неких лопова, нису са нашег форума, који краду цртеже и постављају на оној јутуби!
Интересантан је детаљ, на трећем увећаном цртежу, да ће се пробити она блоковска сада слепа саобраћајница на булевар Зорана Ђинђића. Та блоковска саобраћајница практично дели блок 4 на два дела и иде од Париске комуне. Она ће сада излазити на овај булевар између оне црне удовице-палачинкарнице и оне кафанице. Некада давно ова уличица је излазила под косином на тадашњу Студентску улицу и била је под именом Радоја Дакића (ко се сећа, сећа се). Тада је и башта од „Џакарте“ била код главног улаза и до тадашње Студентске, а када се она проширивала и башта и ова уличица су уклоњени, односно уличица је постала слепа.
На цртежу је приказано да ће та уличица излазити под правим углом, али су ми јуче при обиласку радова рекли, да ће можда бити ту промене, односно да се разматра да уличица поново излази под углом, као некада, на садашњи булевар Зорана Ђинђића. Такси станица ће бити премештена у ту уличицу и вероватно ће бити на паралелним паркинзима који ће се радити у тој уличици.
Што се дела тротоара тиче код оне палачинкарнице, ту ће на ћошку тог објекта део тротоара бити нешто ужи. То се види на цртежу.
Цео цртеж дела булевара Зорана Ђинђића који се сад ради, од Студентске улице до Тошиног бунара.
Увећани делови цртежа из три дела