Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Najveći fušeraj u poslednjih 20 godina sigurno
IMG_4826.jpeg
IMG_4825.jpeg
IMG_4822.jpeg
IMG_4821.jpeg
IMG_4819.jpeg

I jedna simbolična za kraj

IMG_4818.jpeg

Ovo je baš sramota. Jel možemo nekako da ih zaustavimo da rade ove svinjarije bez dozvole i projekata?

A gde su NDM BGD i ostali? Ne vidim ikoga da radi nešto.

Toliko zicera u Gradu imaju, a prijave podnosimo mi.
Ovo je i meni neverovatno. Bukvalno imaju okruženje da se vežbaju opozicionog delovanja..za neiskusne političare jer je toliko očiglednih kikseva na sve strane. Ali Šapić je jedno u pravu...on nažalost jedini od svih njih zna kako funkcioniše grad...stoga je i našao ove rupe gde radi svašta mimo bilo kakvih planova.

Ovako je svuda po nbg gde god su radili, skoro sam prosao kroz blok 61-63 ista prica. Svinjarija.
Kad sam vec kod tih blokova - zamislite 500 novih parking mesta nije promenilo apsolutno nista - magija. Isto su svi parkirani po trotoaru i ulici, apsolutno nula promene. I to ja ne dolazim tu cesto.

Ovo je i meni neverovatno. Bukvalno imaju okruženje da se vežbaju opozicionog delovanja..za neiskusne političare jer je toliko očiglednih kikseva na sve strane. Ali Šapić je jedno u pravu...on nažalost jedini od svih njih zna kako funkcioniše grad...stoga je i našao ove rupe gde radi svašta mimo bilo kakvih planova.
Nećemo da preterujemo da Šapić nešto zna, pre bi se reklo da je upoznat. A ovi džabalebaroši iz opozicije (čast veoma retkim izuzecima) koji ništa u životu ne rade mrzi da se upute malo u svoj posao i krenu da prijavljuju i smaraju.

Молим Бога да студенти почну да се мешају и у локалну политику, јер на локалу и власт и опозицију треба почистити још више него на републичком нивоу.

Vrh