Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Najveći fušeraj u poslednjih 20 godina sigurno
IMG_4826.jpeg
IMG_4825.jpeg
IMG_4822.jpeg
IMG_4821.jpeg
IMG_4819.jpeg

I jedna simbolična za kraj

IMG_4818.jpeg

To je sve toliko nakaradno sa ovim ivičnjacima od parkinga, trotoarima koje nisu podigli, krpljenjima svega okolo, da se zapravo ovaj asfalt koji drži metalna lajsna sasvim uklapa. Da živim tu, blokirao bih ulicu svaki dan.

Ovo je baš sramota. Jel možemo nekako da ih zaustavimo da rade ove svinjarije bez dozvole i projekata?

A gde su NDM BGD i ostali? Ne vidim ikoga da radi nešto.

Toliko zicera u Gradu imaju, a prijave podnosimo mi.
Ovo je i meni neverovatno. Bukvalno imaju okruženje da se vežbaju opozicionog delovanja..za neiskusne političare jer je toliko očiglednih kikseva na sve strane. Ali Šapić je jedno u pravu...on nažalost jedini od svih njih zna kako funkcioniše grad...stoga je i našao ove rupe gde radi svašta mimo bilo kakvih planova.

Ovako je svuda po nbg gde god su radili, skoro sam prosao kroz blok 61-63 ista prica. Svinjarija.
Kad sam vec kod tih blokova - zamislite 500 novih parking mesta nije promenilo apsolutno nista - magija. Isto su svi parkirani po trotoaru i ulici, apsolutno nula promene. I to ja ne dolazim tu cesto.

Ovo je i meni neverovatno. Bukvalno imaju okruženje da se vežbaju opozicionog delovanja..za neiskusne političare jer je toliko očiglednih kikseva na sve strane. Ali Šapić je jedno u pravu...on nažalost jedini od svih njih zna kako funkcioniše grad...stoga je i našao ove rupe gde radi svašta mimo bilo kakvih planova.
Nećemo da preterujemo da Šapić nešto zna, pre bi se reklo da je upoznat. A ovi džabalebaroši iz opozicije (čast veoma retkim izuzecima) koji ništa u životu ne rade mrzi da se upute malo u svoj posao i krenu da prijavljuju i smaraju.

Молим Бога да студенти почну да се мешају и у локалну политику, јер на локалу и власт и опозицију треба почистити још више него на републичком нивоу.

Vrh