Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Metodom koraka sam izmerio širinu novog kolovoza izmedju 3. i 34. bloka.

Ista širina kao Narodnih heroja.

Kao što znamo, NH nema iscrtane dve trake po smeru, osim kod raskrsnice sa BZÐ i to je vrv minimum širine traka. U realnosti, veoma je teško bezbedno voziti pored autobusa pri toj širini traka, naročito kad nema razdelnog ostrva.

Болесник...
...изнапушаван у коментарима:
Screenshot_20241206_122205_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20241206_122220_com.android.chrome.jpg

Dovoljno je samo pogledati rezultate lokalnih izbora iz decembra 2023. i sve će biti jasno onome ko želi da shvati.
Nisu svi u SNS glupi, jesu svi alavi ali nisu svi glupi.

Ajde da im damo prostor sumnji, mozda nije problem u nagibu, nego u neociscenom liscu koji zapusi odvode. Bukvalno 10 listova moze da zacepi ceo odvod i drzi ogromnu kolicinu vode, licno sam imao problem sa tim.

Evo da kažem da je živa istina šta novine pišu:
"Први пут су се радови у граду, укључујући и оне раније у Вишњичкој улици, обављали тако да није прекидан саобраћај – људи су све време могли ****** да прођу."
Dakle, biciklom se stvarno brzo prolazilo, majke mi!
A za nesrećnike na 4 točka... Vidi se da nije bio tu.

A sa druge strane su krenuli da dižu nivo trotoara.
Pogledajte prilog 222916
Ovo mi tek nije jasno, bas malo pre gledam. Kako ides tim pravcem na dole, te bele plocice krenu da se spustaju u ravni sa travnjakom ka stanici, gde parking prestaje. A sa druge strane povadili plocice i iste takve vratili i nisu ih digli uopste. Sve ovo je ko neka zagonetka cijeg se razultata bojim 🤣

Izgleda da se preko outa Bloka 3 pravi GSP stajaliste (vrv za 70/74) koje ranije nije postojalo tu, sto generalno nije lose.
Pogledajte prilog 222914
Imate li informaciju da li je ovo ujedno premestanje stajalista na kojem pola godine mirno boravi i trguje posejan kamion sa kupusom i lubenicama (Narodnih heroja kod bloka 33) ili ce dodati jos jedno? Sto se mene tice, varijanta dodavanja novog je sasvim prihvatljiva, jer je smer ka gradu 74,70 fino udaljen ako negde zurite i uslovljeni ste semaforom da biste presli ulicu

Super onda, voleo bih da je stanica, nego kažem ne vidim dobro na slici.

Ovo je ono o čemu pričam kada kažem da u mnogim slučajevima nedostaje učešće javnosti. Građani se ni za šta niti pitaju niti informišu. Ali sva sreća uvek se nađe neko ko će to da relativizuje i pravda nemogućnošću da se to uopšte i pokuša na bilo koji način.

Imate li informaciju da li je ovo ujedno premestanje stajalista na kojem pola godine mirno boravi i trguje posejan kamion sa kupusom i lubenicama (Narodnih heroja kod bloka 33) ili ce dodati jos jedno? Sto se mene tice, varijanta dodavanja novog je sasvim prihvatljiva, jer je smer ka gradu 74,70 fino udaljen ako negde zurite i uslovljeni ste semaforom da biste presli ulicu
Не, то стајалиште на углу Булевару З.Ђ. и Народних хероја остаје. Ново стајалише у Булевару З.Ђ. је за сваку похвалу јер је растојање између стајалишта Студентски град и Булевара З.Ђ. било баш велико.
А што се камиончета са лубеницама тиче, он је чак и на чика гуглу присутан :LOL:
камионче са лубеницама.JPG

Vrh