weatherman
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.01.2022.
- Pohvaljen
- 514
I da li ovim dodavanjem trake ka Narodnih heroja idu pod mač ona ''parking mesta'' načičkana uz betonske žardinjere sa polubočnim parkiranjem?
Morala bi
I da li ovim dodavanjem trake ka Narodnih heroja idu pod mač ona ''parking mesta'' načičkana uz betonske žardinjere sa polubočnim parkiranjem?
Izgleda da se preko outa Bloka 3 pravi GSP stajaliste (vrv za 70/74) koje ranije nije postojalo tu, sto generalno nije lose.
Pogledajte prilog 222914
Ovo mi tek nije jasno, bas malo pre gledam. Kako ides tim pravcem na dole, te bele plocice krenu da se spustaju u ravni sa travnjakom ka stanici, gde parking prestaje. A sa druge strane povadili plocice i iste takve vratili i nisu ih digli uopste. Sve ovo je ko neka zagonetka cijeg se razultata bojimA sa druge strane su krenuli da dižu nivo trotoara.
Pogledajte prilog 222916
Imate li informaciju da li je ovo ujedno premestanje stajalista na kojem pola godine mirno boravi i trguje posejan kamion sa kupusom i lubenicama (Narodnih heroja kod bloka 33) ili ce dodati jos jedno? Sto se mene tice, varijanta dodavanja novog je sasvim prihvatljiva, jer je smer ka gradu 74,70 fino udaljen ako negde zurite i uslovljeni ste semaforom da biste presli ulicuIzgleda da se preko outa Bloka 3 pravi GSP stajaliste (vrv za 70/74) koje ranije nije postojalo tu, sto generalno nije lose.
Pogledajte prilog 222914
Izgleda da se preko outa Bloka 3 pravi GSP stajaliste (vrv za 70/74) koje ranije nije postojalo tu, sto generalno nije lose.Pogledajte prilog 222914
Niše su već rađene po NBGD i nijedna do sada nema ove blago zakrivljene ivice. Sve su strogo pravougaone i mnoooooogo manje.Ne mogu iz ove perspektive da vidim veličinu niše, ali ovako mi pre deluje da je za kontejnere. A pod kontejnerima ovog puta ne mislim na Akiju i Higere
Ploče na levoj strani su primetno niže. Dobićemo kosi trotoar.A sa druge strane su krenuli da dižu nivo trotoara.
Pogledajte prilog 222916
Не, то стајалиште на углу Булевару З.Ђ. и Народних хероја остаје. Ново стајалише у Булевару З.Ђ. је за сваку похвалу јер је растојање између стајалишта Студентски град и Булевара З.Ђ. било баш велико.Imate li informaciju da li je ovo ujedno premestanje stajalista na kojem pola godine mirno boravi i trguje posejan kamion sa kupusom i lubenicama (Narodnih heroja kod bloka 33) ili ce dodati jos jedno? Sto se mene tice, varijanta dodavanja novog je sasvim prihvatljiva, jer je smer ka gradu 74,70 fino udaljen ako negde zurite i uslovljeni ste semaforom da biste presli ulicu