astrodule
Professional
Ha, i ja mislim na onaj bez semafora (izmedju Merkatora i Crne ovce)
Ne znam kako je u AVA parku, ali uvek postoji mogućnost da pešački prelaz bude u nivou trotoara, a da sam pešački prelaz predstavlja ležeći policajac, odnosno da vozila moraju da se uzgidnu na nivo pešačkog.Кад смо већ код пешачких прелаза, иако није строго тема за то, да ли неко има идеју зашто се лежећи полицајци не постављају тик испред пешачког прелаза, са обе стране? Нешто слично као што је урађено у АВА парку код Икее. Имам утисак да би то додатно успорило саобраћај, а да би пешаци били знатно безбеднији јер волине не би могле да јуре у тој зони.
Da bas je odrzavan jer ima i prskalice, ziva greotaČekaj da pređu na deo kod staklenog poslovnog objekta. Mislim da je tamo tačno široko između svaka dva drveta za po jedno parking mesto. Drveće će ostati sa pola metra zelenila oko stabla. A taj travnjak je najlepši u kraju.
Nije da se hvalim ali na jednoj od ruti kuca-posao imam 23 lezeca policajca u 10km voznje. Na drugoj, cescoj, ih ima 12. Pre 7-8 godina ih je bilo 5И даље манијаче, зато што их лежећи сигурно неће излечити.
Мене само чине нервознијим, и вероватно возим 20% брже кад изађем из блока, у којем их пређем некад и 7 (седам). А ту је и CO2, више се емитује кад има лежећих. То ће им ваљда и пресудити.
Hahahahahaha vaziИначе, замислите да, када заврше са свим овим радовима, на све ове паркинге од асфалта поставе тенде за паркинг са травњаком на крову да би штитиле аутомобиле од врућина, кише, града и снега.
To je bio besplatni parking, što je apsurd posebne vrste jer su sva parking mesta u ulici zonirana. Verovatno će sada i ta mesta biti zonirana.na raskrsnici sa omladinskim brigada, tamo gde kao "prave" parking, tamo je vec postojao isti kako se secam, i pitam se kome je palo da na tom potezu tu napravi uopste parking?!
nisam ni ja stručan, ali ne grešiš@astrodule ali meni je kriminalno, sto je taj parking tik uz iskljucenje iz omladinskih brigada, deluje mi dosta rizicno da tu uopste postoji parking, ali dobro nisam strucan, mozda gresim